2 tanesi öğrenci olsa giysisi var, harçlığı var, özel eğitimi var. Kurslar var.
Hocam zor olduğunu anlamayan bence insafsız ve vicdansız birisidir.Fakat şu var ki Asgari Ücretli bir çalışan internet kullanmaz, ne yazık ki çocuklarını kurs veya benzeri eğitim merkezlerine gönderemez.Şu da bir gerçek ki hayatlarını ikame ettirmek zorundalar.parasal boyuttan bakılırsa bu ülkede yaşayan herkes için geçerli bir şey var ne kadar maaş veya gelirin olursa o düzeyde harcıyorsun.Buna bire bir kendim şahidim.Tabi buda sosyal yaşam ve refah seviyeni aldığın maaş doğrultusunda devam ettiriyorsun.Bu konuyla alakalı örnek vermeye gerek yoktur diye düşünüyorum.
Ama ben özellikle bu olaya
çocuklar tarafından baktığınız zaman , bir ebeveyn için çocukları çok kıymetlidir.Eğitim için 1-0 geriden başlamak, veya bir çocuğun bir market veya oyuncak dükkanı önünden geçerken ki yemek veya almak istediği şeyi o çocuğa
sağlayamamak ne kadar acı ! Belki çocukluğumuz/çocukluğunuz bu ve benzeri olaylara geçmiştir.Geçim sıkıntısı içerisinde olan bir ailenin nelerden fedakarlık ettiğini bilmek , anlamak idrak etmek ne yazık ki bazı kimselerin umrunda değildir.
Allah yardımcıları olsun.