olay sonrası etc'de ciddi bir fiyat düşüşünün yaşanmamış olması da ayrı bir gariplik...
Heh işte beni de hep şaşırtan kripto para dünyasındaki böylesine ezber bozan garip dengeler. Demek ki birileri istemeden bir coin ne çıkıyor ne düşüyor. Şöyle bir ihtimal de geliyor aklıma. Belki o birilerinin içinde büyük kripto para borsaları olabilir. Çünkü etc misal örnek olarak Bitfinex'te marjinli al/sat işlemlerine izin verilen bir coin ve böylesine düşüşü hak eden kötü bir fiyasko ile etc yi açığa satanlar iyi kazanç sağlayabilirdi. Acaba bunu engellemek için mi tutuyorlar. Kimbilir.
Gerçi bu da iyi bir şey genel algı anlamında. Kripto paralar saldırı alsa da piyasa dengelerinin bozulmaması, emsal teşkil eden güven arttırıcı örnekler olabilir. Fiyatının etkilenmemesi daha hayırlı ama etc gibi bir coinin 25.sırada yer işgal etmesi de şahsen benim ölçütlerime göre görüntü kirliliğinden başka bir şey değil. Artık kademeli olarak dengeli satışlarla cmc de birinci sayfadan def edilmesi gereken bir coin kişisel kanaatim.