Selam dostlar,
Belki çoğunuz CoinField'ın SOLO etkinliği ile duymuş olabilir bu projeyi. Bir süre önce Türkiye temsilciliğine başladım. Sizlerden de destek olmanızı bekliyorum, sadece grup üyesi olmanız dahi yeterli benim için. Telegram kullanan arkadaşlar destek olmak isterse grubumuzu ziyaret edebilir dilerse sohbete de katılabilir. Yakında da etkinlikler başlayacak airdrop, çekiliş gibi. Coinin geçmiş performansına da CoinMarketCap'ten SOLO aratarak bakabillirsiniz zaten. Şimdiden sağolun dostlar.
Grup LinkiSologenic nedir diye soracak olabilir çoğu kişi. Sologenic, talebe bağlı (on-demand) tokenize varlıkların yatırımını ve ticaretini kolaylaştırma hedefiyle karşımıza geliyor. Bu bağlamda girişim, herhangi bir yatırımcının 30'dan fazla küresel borsada işlem gören hisse senedi ve borsa yatırım fonlarının (ETF) anında tokenize edilebileceği ve bu varlıkların SOLO Coin aracılığıyla ticaretinin yapılabileceği bir platform oluşturmayı amaçlıyor.
XRP Ledger Blockchain üzerinde geliştirilen Sologenic ekosistemi, geleneksel finans piyasalarıyla kripto paralar arasında bir köprü görevi görme vaadiyle dikkatleri üzerine çeken bir platform. Aynı zamanda yatırımcının elinde tuttuğu miktarla orantılı olarak 4 farklı kart sunuyor kullanıcılara. 3. çeyrek içerisinde kullanıma açılacağı duyuruldu.