Ryanair CEO’su Michael O’Leary, lider kripto para Bitcoin’den “veba gibi” kaçınmanız gerektiğini söylüyor. Ayrıca Michael O’Leary, Bitcoin’e asla “bir sent” yatırım yapmayacağını da vurguluyor.
Ryanair CEO’su: Asla Bitcoin’e bir sent yatırım yapmadım ve yapmam da!
Avrupalı havayolu devi Ryanair’in CEO’su Michael O’Leary, geçtiğimiz günlerde The Sunday Times’a Bitcoin‘e asla “bir sent” yatırım yapmayacağını söyledi. Ayrıca Michael O’Leary lider kripto parayı bir Ponzi planıyla karşılaştırdı. Ryanair CEO’su konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
ASLA VE ASLA BİTCOİN’E BİR SENT YATIRIM YAPMADIM… BUNUN BİR SAADET ZİNCİRİ İLE EŞDEĞER OLDUĞUNA İNANIYORUM.
İrlandalı milyarder ayrıca dünyanın en büyük kripto para biriminden “veba gibi” kaçınılmasını tavsiye ediyor. Ryanair CEO’su konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
SAĞDUYUYA SAHİP HERKESE BU YANLIŞ HİKAYEYİ GÖRMEZDEN GELMELERİNİ VE BİR VEBA GİBİ BİTCOİN’DEN KAÇINMALARINI ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.
Kripto para dolandırıcıları Michael O’Leary’nin ismini kullanıyor!
Michael O’Leary, Bitcoin Lifestyle adlı bir kripto para birimi dolandırıcılığının tanıtımına dahil olduğu yönündeki sahte haberlerden sonra Bitcoin’e yönelik bu sert eleştiriyi yaptı. Ünlü isimler kullanılarak yapılan sahte kripto para birimi reklamları büyük bir sorun olmaya devam ederken, Bitcoin’i veba ile karşılaştırmak biraz kötü görünüyor.
Sonuçta uzmanlara göre, Bitcoin Lifestyle’ın bugün itibariyle 244 milyar dolarlık piyasa değeri olan yasal kripto para birimiyle hiçbir ilgisi yok. Uzmanlara göre Michael O’Leary, ikisi arasındaki farkı anlatmakta zorlanıyor gibi görünüyor.
Kaynak :
https://kriptokoin.com/irlandali-milyarder-bu-kripto-paradan-veba-gibi-kacinin/