Konuya ben de açıklamalarla katkı yapayım... Electrum.org sitesinde masaüstü için 3 farklı cüzdan kurulumu var:
Standalone Executable
Windows Installer
Portable version
Setup dosyası dediğinize göre muhtemelen windows installer indirip kurmuş olmalısınız. Windows program ekle/kaldır kısmından bunu kaldırabilirsiniz.
Eğer sadece bir exe dosyası indirdiyseniz direkt onu silin ve sonrasında ise şuraya gidip bir bakın:
C:\kullanıcılar\kullanıcı_adınız\AppData\RoamingBurada Electrum dizini olacaktır. Onu da komple silin. 3 kurulumda da burada bir dizin oluşturmuş oluyor Electrum!
Son olarak da
CCleaner ya da benzeri bir program ile
"kayıt defteri" temizliği yapın. Windows'ta programlar silinip kaldırılsa bile bazen registry temizlenmeyebiliyor, artıklar kalıyor. Elle taratmakta fayda var.
Tüm bunları yaptığınızda Electrum'a ait her şeyi kaldırmış olacaksınız. Ben de bazen istemediğim bir şeyi kurduğumda, ondan komple kurtulmak istiyorum.
Not: Bu cüzdanlar için para ödemezsiniz. Eğer ödeyecek olsanız da en baştan isterler sizden.
Komisyonlar, BTC çekim işlemlerinde ve al/sat yapılacağı zaman mevcut bakiyenizden düşerek alınır. Sonradan size bir ücret çıkartılmaz!
Şu siteden Bitcoin hakkında bilgi edinebilirsiniz:
https://bitcoin.org/tr/Forumda da pek çok makale var. Bir şey indirmeden, sadece okuyarak anlamaya çalışın. Sonra zaten deneme kısmına geçersiniz. Sahte sitelere dikkat edin; sertifikaları (SSL) kontrol edin!