Değişik bir düşünceymiş hocam olabilir mi pek tabii olabilir çok mantıklı geldi şuan bu durum bana
ayrıca bayan kukla başkan olayı olayın diğer mantıklı tarafı. Ayrıca bir sorum olacak hocam alienoverlords derken bu alien tarikatı muhabbetini mi diyorsunuz hani zuckerberg alien diyen tayfa falan
Bu konularda Joe Rogan podcastlerini giriş olarak tavsiye ediyorum
, ABD hükümetinin uzun zamandır uzaylılarla kontak halinde olduğunu, bazı uyuşturucu madde etkisi altında bu iletişimin sağlandığını, bu yüzden geleneksel tıpta kullanılan bu maddelerin artık yasak olduğu gibi görüşleri var neyse o işin psychedelic ayrıntıları
...
Yeni dünya düzeni,
tek dünya hükümeti gibi kavramların uzaylılarla iletişime geçebilmenin ön koşulu olarak diretildiğini ifade eden görüşler var, buraya yorumsuz bırakıyorum,
yani buradaki düşünce: dünyayı ve insanlığı çok pasif ve "güvenli" bir yer haline getirmek ki uzaylılar çekinmeden teknolojilerini yönetici üst tabakayla paylaşabilsin...
Bu da bir görüştür, kimisine göre "komplo teorisidir" ki komplo teorisi kavramı da istihbarat servisleri tarafından türetilmiş maksatlı bir terimdir,
diğer yandan yakın tarihte olan kimi olayları incelediğinizde, ve örneğin Elon Musk gibi bir dahinin fikirlerine baktığınızda, bu yorumlarla örtüşen çok fazla şey keşfedebilirsiniz...