|
September 29, 2020, 09:20:54 AM |
|
Şöyle düşünün, hükümet (devlet diye yanlış tanımlıyorsunuz, devlet siyaset üstü bir mekanizmadır, bu tarz tasarrufları ise siyasiler yapar, bizimki gibi 4.dünya ülkelerinde oturmuş bir devlet devamlılığı geleneği olmadığı için, her yeni gelen çarkları işine gelecek şekilde manipüle eder) Adnan Oktar'ın yıllardır yaptıklarını bilmiyor muydu? Yaptıkları derken, kendisine kurduğu haremden bahsetmiyorum, çok daha karanlık, terörize (daha doğrusu organize) bir suç yapısı işletiyordu. Ama hükümet kendi içindeki hesabı doğrultusunda buna göz yumuyordu, hatırlayın, Oktar elleri kelepçeli götürülürken bile "biz akepeyi desteklemiştik" diyerek şaşkınlığını belirtiyordu. Yani demem o ki, hükümet bunları zaten biliyor, belki başka hesabı var, belki de zamanı gelene kadar pasif kalıyor (satranç oyunu bu, öyle bir an gelecek ki karşı tarafın hamlesi kalmayacak, ve hükümet diyecek ki "ya bana çalışacaksın, ya da bedelini ödersin"). Burada merak edilmesi gereken şey şu; Zekası, kurnazlığı konusunda Blacknavy ile hemfikir olduğum Cüppeli elindeki bu kartı karşı hamle yapılacağını bile bile neden şimdi açtı? Önemle vurguluyorum, Cüppelinin açtığı kart bunları biliyor olması değil, hükümet zaten onun bildiğini de biliyor, bildiklerini de biliyor. Soru Cüppelinin neden bu bilgileri kamuoyunda açıkça dile getirerek hükümeti mecburen adım atmak (göstermelik veya gerçek, o da fazla önemli değil) zorunda kalacak şekilde köşeye sıkıştırdığı. 40 Tilki gezer onun kafasında, bekleyip göreceğiz.
|