Yanlış anlamışım zaten, yeni cevabı okuyunca fark ettim. Trendcoin de iğneden bahsetmişti. Aynı mesele imiş. 14 cent'i kafamda 0.014 olarak çevirip 0.0138'le karşılaştırmışım...
ben sana cent demedim, demedim demedim, sen dedim, sen ise c/sent-sen olarak anlamışsın. sen centi nerden bileceksin.
türk adam bu döviz pahalılığında kurun centin kaç para olduğunu nereden bilsin. kuruş değil ki bu. fakir adamlar hiçten bilemez. fakir adamın kurla işi olmaz.
fakirler imza yapar. senin imzan yoksa neden üzerine alındın. sana demedim.
çarşın ordaysa bağdat hurma burada, onurlu ve dürüst olarak söylüyorum, cent lafını sana demedim,
herkes bilir bu piyasada sana cent demem zaten, kimse kimseyi çoktan beri dinlemez, 12'den doları vuramayız zaten.
Hocam, yine bir yanlış anlaşılma var bence. Yine ya ben yanlış anladım, ya da bu sefer sen yanlış anladın
Aşağıdaki 2 alıntıya bakınız.
bir de fiyat 0.15 usd'yi görmedi sayılır; orası, anlık ve 1 dakikanın altında bile görünmeyen, kimsenin al/sat yapamadığı bir iğne...
açılışta 14 centen yapılan satış miktarı bahsettiğiniz sayıların 10 binlerde biri bile değildir.
Sen bana cent demedin, demedin, demedin, evet
Ama 0.15 usd, 15 sent değil mi? İkiniz de aynı durumu farklı şekilde yazmışsınız. Yani yüksek fiyatta, az hacim. Ben de Ziya kaptanı yanlış anlamışım, onu düzelttim.
cryptorank benden daha acımasız bir değerlendirme gerçekleştirmiş ve ath roi olarak 2.99x belirlemiş. bence ath roi max olarak 4.5x civarlarını gördü.
Buna da itiraz etmem, zaten bence herkes haklı
Şaka bir yana burada metrik farkı var. Mesela CMC, ATH'ye $0.106884 yazmış. Ben ikisini de doğru bulmuyorum. Biri bu malı 0.15'ten sattı, biri de aldı. Ben bunu bilir, bunu söylerim
CMC ve Cryptorank muhtemelen ağırlıklı ortalama, pazar ortalama, periyot ortalama vs. hesabı kullanmışlardır. Bizim BİST de, ATH'de değil ama seans marjlarını belirlemek için ağırlıklı ortalama kullanır, daha güvenilirdir. CMC ve Cryptorank daha güvenilir rakamlar vermek için kendilerine göre hesaplama geliştirmiş olabilir, tercihtir, saygı duyarım.