Plotx 0.05 $
DeFiner 0.6 $
HYVE 0.055 $
Skale 0.03 $
CML 0.007 $
UTU 0.03 $
Radix düşünmüyorum bounty'den gelenler 1 sene sonra bir şey ederse bana yeter bağlayacak boşta 5000 dolarım yok zaten. Benzer sepetlere sahibiz.
Plotx elde var bekliyoruz
definer + dao'daki kurayı kacırdık kaymağı gitti yani.
skale (almadım hesabı otc'de okuttum)
Hyve bu listede en çok elinizde patlama olasılığı olan birim bounty platformlarından birinin ekibinin kendilerini severim ama bu iş bence olumlu değil. Herkes yapıyor biz neden yapmayalım kafası.
CML yapı itibariyle bana 2017 ico scamlarını hatırlattığı için bulaşmadım.
UTU benzer içerikli başka projeye giriş yaptığım için bulaşmadım.
Farklı olanlar:
Stafi 10x kar aldım
Nucypher kilit devam ediyor
Flow +
FLM neo stakeden yaklaşık 500 tane edindim
CNTR forumdan 3 arkadaş 2 whitelist'i ortak doldurduk
POWERTRADE whitlist kazanmıştım ama ekibin aç gözlülüğünü beğenmediğim için almadım şu an fiyatı 5x'ten 2x'e düşmüş görünüyor ancak tamamına yakını takım tokeni. Private kilitli public kilitli ama dolaşımda 4m token var
THE GRAPH yerimizi ayırdık bekliyoruz.
persistence stake yapıp yapmayacağıma karar vermedim elinde tezos matic v.b. olanlar yapsın ama mutlaka.
AKASH etkinlik sırasında kararımı vereceğim btmx'ler hazır.
UNI liqudity devam.
DODO eser miktarda var.
bir kaç merkeziyetsiz borsada da liqudity işlemi devam ediyor ne olur ne olmaz diye.
LİNEAR whitelisti eşe dosta dağıtmak için telegram ve discorddan eş zamanlı yayınlayacağız formu dedikten sonra medium'da neredeyse 1 dakika önce yayınlayıp avcumuzu yalattılar.
Injective imzasına da katılmıştım uzun zamandır bekliyorum binance yaparsa hiç şaşırmam.
Şartlarını görmeyi beklediklerim var bir de mutlaka unuttuklarım da vardır 99 parçaya bölündük bu ara
Allah sonumuzu hayır etsin.