Hocam öncelikle elinize sağlık, muhtemelen çok emek vermişsiniz inşallah istediğiniz olur. Bu yaptığınız şeyi ben eskiden beri yapmayı düşünüyordum ama yazılım adına pek başarılı olmadığım için ve yazdıracak birisini bulamadığım için öylece kalmıştı.
Benim kendi çekincem, birilerine api key verme konusunda güvenememem, konunun sizinle ilgisi yok gene bir güvensizlik. apiler para çekimine izin vermese bile saçma sapan al satlarla parayı hiçte edebilir. Ciddi şekilde denenmesi ve gerekli önlemlerin alınması lazım, paketi sattıktan sonra kullanıcı kendi ayarlamalarını ve api keylerini kendisi kontrol etmesi lazım diye düşünüyorum.
Çoğunluk zaten api key oluşturamayacak ve coinlere balance aktaramayacak yetkinlikte. Bu durumda opsiyonel olarak havuz sistemiyle kendi api keylerimizi de yönetebilir durumda olma hedefimiz var. Ama bu zaman olarak bizi geciktirecek.
Güven konusunda parayı hiç etmek konusu zaten itibar sarsıcı bir konu olduğundan, amacımız daima +protit ve matematik yalan söylemeyeceği için asla böyle birşey olmayacak.
Tek algoritmayla bağlı kalmadan birkaç algoritma üzerinde daha çalışıyoruz.