Ne znam je li problem u meni (vjerojatno je, ali da provjerim) ali ne mogu pronaći link na kalkulator na samoj stranici. Ako i postoji link, vjerojatno bi bilo dobro napraviti ga vidljivijim. Plus ovo što je FatFork napisao - svakako treba dodati kalkulator za prodaju kriptovaluta.
Odes na "Cijene", kliknes na "Bitcoin" ili bilo koju drugu kriptovalutu te ti se sa desne strane otvori kalkulator. Ali da, mozda bi bilo jednoatavnije da postoji kalkulator odmah na pocetnoj stranici. Takodjer, volio bih vidjeti cijene u dolarima jer jebiga, naviknuo sam se pratiti cijene u toj valuti pa svaki put kad vidim euro moram preracunavati.
Uh, jesmo se raspisali...
Da, na kraju sam i ja shvatio kako doći do kalkulatora ali nije baš intuitivno. Bilo bi dobro da negdje postoji gumb kojim se dolazi do kalkulatora jer neće svatko kliknuti baš na kriptovalutu koju želi kupiti jer nema pojma da se tamo nalazi kalkulator.
Što se tiče cijena, naša domaća valuta je euro tako da razumijem zašto iskazuju cijene u eurima. Možda ne bi bilo loše kraj cijene u eurima u zagradi staviti i cijenu u dolarima jer u kriptu je dolar glavna valuta.