Bitcoin Forum
April 21, 2021, 05:04:53 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: hiveos invalid shares hatası  (Read 98 times)
50promil
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 5


View Profile
October 14, 2020, 06:04:05 PM
 #1

3 gündür sorunsuz çalışan iki karttan bu akşam öyle bir uyarı geldi. tam olarak nedir bu hata ? benim kazancıma bir etkisi olur mu ?
Quote
miner
komutuyla baktığımda sorunsuz kazılıyor gözüküyor.

oc ayarlarımı aşağıya koyuyorum kartlar 28,9 -29 mh da çalışıyor .



Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1619024693
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1619024693

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1619024693
Reply with quote  #2

1619024693
Report to moderator
1619024693
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1619024693

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1619024693
Reply with quote  #2

1619024693
Report to moderator
1619024693
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1619024693

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1619024693
Reply with quote  #2

1619024693
Report to moderator
Yabani
Member
**
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 22


View Profile
October 18, 2020, 11:59:22 AM
Merited by Bthd (1), verbakalim (1)
 #2

Bunun birçok sebebi mevcut

1. Gereğinden fazla kartların ramlerine verilen overclock değeri
2. İnternet hattınızda oluşan hat kesintiler.
3. Kullanılan madenci yazılımın eski sürüm veya uyumsuz bir sürüm olması.

Hiveos bazen ne kadar çalışıyorda görünse poola hash bilgisi atmamaktadır. Takip edilmesi gerekiyr.
50promil
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 5


View Profile
October 19, 2020, 09:32:38 AM
 #3

Bunun birçok sebebi mevcut

1. Gereğinden fazla kartların ramlerine verilen overclock değeri
2. İnternet hattınızda oluşan hat kesintiler.
3. Kullanılan madenci yazılımın eski sürüm veya uyumsuz bir sürüm olması.

Hiveos bazen ne kadar çalışıyorda görünse poola hash bilgisi atmamaktadır. Takip edilmesi gerekiyr.

hash atıp atmadığını nasıl anlarım ?miner komutuyla baktığımda hep sıkıntısız duruyor.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!