Eğer yeni bir üyeyseniz ve başaramayacağınızı düşünüyorsanız mutlaka bu başlığı okuyun. Yolculuğumun ilk 1-1,5 senesinde sizlerden çok şey öğrendim sonrasında bu süreç biraz daha karşılıklı bir hal almaya başladı ve bugün itibariyle bu topluluğun
Legendary üyesiyim. Ve hala öğrenmeye kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Başlangıçta benim için Full member olmak bile bir hayaldi çünkü bitcoin ile görece geç tanışanlardanım.
Hiç bir şey bilmeden başladığım bitcointalk yolculuğumda hem bir sürü arkadaş edindim hem de kendimi geliştirdim.
17 şubatta sr.member olmayı başarmıştım.
15 nisanda hero oldum..
Ve gün itibariyle Legendary..
Daha önce de dile getirdiğim gibi bu topluluğun bir parçası olarak hissetmemi sağlayan topluluğun değerli tüm üyelerine şükranlarımı sunuyorum.
Bu ay içinde kısmetse Sr olmayı hedefliyorum.
.................
Muhtemelen sr olduktan sonra yeni bir döngünün içine gireceğim ama bu sefer daha tecrübeli olarak gireceğim, söz
Forum yolculuğunda iki kelam ettiğimiz, beni buraya ait hissettiren tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
Newbie - jr.member
Kayıt tarihim 14 şubat 2018 - 22 Şubat 2018 (8 gün sonra ilk merit ve jr.member)
jr.member - member
22 şubat 2018 - 26 mart 2019 (397 gün) (Bu dönem öğrenmeyle geçti)
member - Full Member
26 mart 2019 - 3 ağustos 2019 (127 gün) (Öğrendiklerimizi paylaşmanın faydaları)
Full Member - Sr.Member
3 ağustos 2019 - 17 şubat 2020 (194 gün) (2 seneden fazla zamanda buraya ulaşabildim. )
Sr.member - Hero
17 Şubat 2020 - 15 Nisan 2020 ( 58 gün
) ( Öğrenerek, araştırarak, doğru paylaşımlar yaparak hak ettiğimi düşünüyorum.)
Hero - LEGEN...
Tekrardan.. Sizlerle birlikte olduğum için mutluyum. Bana öğrettikleriniz, kattıklarınız için teşekkür ederim. Öğretecekleriniz için de şimdiden teşekkürler..