CLS63
Legendary
Activity: 2422
Merit: 1918
|
 |
November 02, 2024, 11:47:34 AM |
|
Türkiye'de saatler geriye alınmadığı için Uefa Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizin deplasmanda oynadıkları maçların saatleri Türkiye saatiyle oldukça geç başlayacak.Bu haftadan örnek vermek gerekirse Fenerbahçe Az Alkmaar ile Hollanda'da karşılaşacak maçın başlama saati Türkiye saatiyle 23:00.Sabah erken kalkıp işe gitmek zorunda olan bir kişinin bu maçı izleme şansı çok yok izlerse de sonraki gün uykulu leyla gibi ortalıkta dolaşır.  
|
|
|
|
MK-74
Legendary
Activity: 1932
Merit: 1586
|
 |
November 03, 2024, 07:38:01 PM |
|
Bu haftanın en erken maçı Beşiktaş - Malmö olacak, Çarşamba günü 18:30 da başlıyor maç, maç sonu tahmini bence zor çünkü Beşiktaş öyle ahım şahım top oynamıyor hele bu hafta Kasımpaşa'dan 3 yediler.
Galatasaray maçı çok sıkıntı, bugün Tottenham 1-0 geriden gelerek Aston Villa'yı 4-1 yendi, bizi de yenecekler bence.
Fenerbahçe, AZ Alkmaar ile oynayacak, AZ Alkmaar dün 3-2 kaybetti Feyenoord'a karşı, Fenerbahçe favori bu maçta.
|
|
|
|
|
Hvdv
|
 |
November 03, 2024, 07:46:37 PM |
|
Bu haftanın en erken maçı Beşiktaş - Malmö olacak, Çarşamba günü 18:30 da başlıyor maç, maç sonu tahmini bence zor çünkü Beşiktaş öyle ahım şahım top oynamıyor hele bu hafta Kasımpaşa'dan 3 yediler.
Galatasaray maçı çok sıkıntı, bugün Tottenham 1-0 geriden gelerek Aston Villa'yı 4-1 yendi, bizi de yenecekler bence.
Fenerbahçe, AZ Alkmaar ile oynayacak, AZ Alkmaar dün 3-2 kaybetti Feyenoord'a karşı, Fenerbahçe favori bu maçta.
Beşiktaş kazanır, Tottenham kazanır, Fenerbahçe berabere kalır bence bu maçlarda. Fenerbahçe pek parlak oynamıyor. Kaybetmiyor ama kazanamıyor da. Bugün Trabzonspor maçında da uzatma dakikalarında buldukları golle kazandılar ama Avrupa ligi daha farklı bir lig. Rekabet üst seviyede. Umarım 3 temsilcimiz de maçlarını kazanır.
|
|
|
|
MK-74
Legendary
|
 |
November 04, 2024, 09:08:31 AM |
|
Beşiktaş kazanır, Tottenham kazanır, Fenerbahçe berabere kalır bence bu maçlarda. Fenerbahçe pek parlak oynamıyor. Kaybetmiyor ama kazanamıyor da. Bugün Trabzonspor maçında da uzatma dakikalarında buldukları golle kazandılar ama Avrupa ligi daha farklı bir lig. Rekabet üst seviyede. Umarım 3 temsilcimiz de maçlarını kazanır. Beşiktaş hariç diğer tahminlerinize katılıyorum, Beşiktaş hiç iyi oynamıyor, oynasa kazanır derdim ama görünün köy kılavuz istemez. Malmö, Beşiktaş'a göre küçük bir takım ama adamlarda oyun sistemi var ve oynuyorlar. Kendi liglerinde şampiyon oldular ve tek odak noktaları burası. Başa baş geçecek bir maç olacak diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
ILuckyGuyI
|
 |
November 04, 2024, 06:52:15 PM |
|
Beşiktaş'ın kendi seyircisi önünde Malmö'yü rahat geçeceğini düşünüyorum.Bu maçta Beşiktaşlı oyuncular kendilerini Kasımpaşa yenilgisinden dolayı taraftara affettirmek isteyeceklerdir.Fenerbahçe'nin de ben Az Alkmaar deplasmanında kazanabileceğini düşünüyorum.Benim için tahmin edilmesi en zor maç Galatasray-Tottenham maçı iç sahada olduğu için bir adım öndeyiz ancak Tottenham da son Aston Villa maçında çok etkileyici bir oyun ortaya koymayı başardı.
|
|
|
|
|
|
| R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 3206
Merit: 1814
|
 |
November 04, 2024, 06:56:17 PM |
|
Biz UEFA izin vermediği için maçı başka yere aldılar sanıyorduk ama yapılan açıklama gösterdi ki Türkiye Cumhuriyeti devleti hükümeti konuk ekibi koruyamayacağını söylemiş ve maçın başka ülkede oynanmasını istemiş. Hani yapı nerede diyenler var ya işte onların gözüne gözüne sokuluyor bu yapı 40+ yıldır. Bu skandal kararı alan hükümet daha kendi takımının haklarını korumaktan acizdir. Biz de kime ne anlatıyoruz ülkenin içinden geçtiler yıllardır hala bunları görmeyen gözler var kime ne desek boş.
|
|
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2898
Merit: 1581
|
 |
November 07, 2024, 08:26:12 PM |
|
Totthenem'ı 3-2 yendik, sağlam maç oldu. Osimhen 4-5 gol atabilirdi maçta ne fırsatlar geldi yada kendi içine girdi o pozisyonların, olsun iki gol attı yetti de galibiyet almamıza. Galatasaray - Tottehenam maçından da böylesine gollü bir sonuç bekliyordum toplamda 5 gol çıktı, Galatasaray'ın kaçan golleri olmasa daha farklı da biterdi maç.
Şuanda Avrupa ligi sıralamasında birinci olabilirdik o köy takımıyla berabere kalmasaydık. Oldukça üst sıralara geldik önemli galibiyetimizle. Şuanda Fenerbahçe'nin de maç oynanıyor onlara da başarılar diliyorum.
|
|
|
|
|
CLS63
Legendary
|
 |
November 07, 2024, 08:43:33 PM |
|
Galatasaray Tottenham'ı maçın büyük bölümünde sahadan sildi dersek abartmış olmayız ancak Tottenham 10 kişi kaldıktan sonra Galatasaray'ın farkı daha da artıracağını beklerken Tottenham'da oyuna sonradan giren Solanke'nin golü işleri zora soktu ve Galatasaray'ın bu sezonki hastalığı olan oyunu tutamama dönemi geldi.Farklı galip gelmesi gereken maçta Galatasaray son dakikadaki aşırtma topu gol olsa sahadan beraberlikle ayrılacaktı ve çok yazık olacaktı.
|
|
|
|
W Jr.
Copper Member
Legendary
Activity: 1960
Merit: 1452
|
 |
November 07, 2024, 09:09:16 PM |
|
Galatasaray ilk 60 dakika söylenecek söz olmadan müthiş oynadı.Son yarım saat ise takip eksik kalmasına rağmen baskıyı arttıramadı.Icardi daha önce çıkmalıydı oyundan.Osimhen efsanevi bir maç çıkardı.Yunus’un golü muhtemelen gecenin golü olacak.
Bir diğer önemli tebrik ise Tottenham kalecisi Forster’a gitsin.Kariyer maçını çıkardı ama 3 gol yedi.O olmasaydı herhalde maç 5-6 gollü biter, Tottenham küçük düşerdi.2/2 gidiyor temsilcilerimiz.Son takım Fenerbahçe, umarım onlar da kazanır.
|
|
|
|
|
|
| R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
|
Captain Corporate
|
 |
November 08, 2024, 12:00:15 AM |
|
Hakemler tarafından desteklenerek şampiyon olma gibi bir ihtiyacımız olmadığını şu avrupa ligine bakıp bile anlayabiliriz. Ama onda bile "kura kolay çıktı" veya "tottenham paf takımla geldi" falan denilecektir, o yüzden çok fazla bir şey anlatmanın anlamı yok, bırakıcaz olay ilerlesin biraz daha, ileride daha sonra ki turlara kaldığımızda bakalım kim ne diyecek. Şuan için sonuncu diye dalga geçilen beşiktaş, fenerbahçenin önüne geçmiş bulunmakta, bakalım nereye kadar böyle gidecek, şuan için hem fenerbahçe hem beşiktaş ilk 24 içerisinde yer bulur gibi duruyor, daha aşağı düşeceklerini sanmıyorum. GS için konu daha başka, biz bakalım ilk 8 yapabilicez mi yapamıcaz mı, biraz konu orada. Şuan için üçüncüyüz, sırada AZ var, bugün fenerin oynadığı takım, bakalım nolacak, deplasman maçı olacak, zorlanacağımızı düşünüyorum ama yinede yeneriz gibi geliyor, hele bugün oynadığımız gibi oynar ve çok sakatlık yaşamazsak o zamana kadar, o zaman biraz daha kolaylaşır işimiz. Onun dışında Malmö ve Kiev maçları nispeten kolay geçmesi lazım, gerçi bizim takımın sağı solu belli olmuyor, bunlarda daha çok zorlanırsak hiç şaşırmam  Sonrası en zor maç en sonda, Ajax ile oynayacağız, bir süpriz olmazsa o maçı kaybederiz gibi geliyor. Aslında kolay olan 2 maçı kazanırsak, diğer 2 maçı kaybetsek bile, 16 puan ile ilk 8 yapılabilir gibi geliyor bana, ama tabii GS bu, gidip AZ veya Ajaxtan birini yenip, malmöye falan kaybedersek hiç şaşırmam, bakalım nasıl gidecek ama ilk 8 şuan için çok mümkün duruyor.
|
|
|
|
|
W Jr.
Copper Member
Legendary
Activity: 1960
Merit: 1452
|
 |
November 08, 2024, 12:05:39 AM |
|
Hakemler tarafından desteklenerek şampiyon olma gibi bir ihtiyacımız olmadığını şu avrupa ligine bakıp bile anlayabiliriz. Ama onda bile "kura kolay çıktı" veya "tottenham paf takımla geldi" falan denilecektir, o yüzden çok fazla bir şey anlatmanın anlamı yok, bırakıcaz olay ilerlesin biraz daha, ileride daha sonra ki turlara kaldığımızda bakalım kim ne diyecek. Şuan için sonuncu diye dalga geçilen beşiktaş, fenerbahçenin önüne geçmiş bulunmakta, bakalım nereye kadar böyle gidecek, şuan için hem fenerbahçe hem beşiktaş ilk 24 içerisinde yer bulur gibi duruyor, daha aşağı düşeceklerini sanmıyorum. GS için konu daha başka, biz bakalım ilk 8 yapabilicez mi yapamıcaz mı, biraz konu orada. Şuan için üçüncüyüz, sırada AZ var, bugün fenerin oynadığı takım, bakalım nolacak, deplasman maçı olacak, zorlanacağımızı düşünüyorum ama yinede yeneriz gibi geliyor, hele bugün oynadığımız gibi oynar ve çok sakatlık yaşamazsak o zamana kadar, o zaman biraz daha kolaylaşır işimiz. Onun dışında Malmö ve Kiev maçları nispeten kolay geçmesi lazım, gerçi bizim takımın sağı solu belli olmuyor, bunlarda daha çok zorlanırsak hiç şaşırmam  Sonrası en zor maç en sonda, Ajax ile oynayacağız, bir süpriz olmazsa o maçı kaybederiz gibi geliyor. Aslında kolay olan 2 maçı kazanırsak, diğer 2 maçı kaybetsek bile, 16 puan ile ilk 8 yapılabilir gibi geliyor bana, ama tabii GS bu, gidip AZ veya Ajaxtan birini yenip, malmöye falan kaybedersek hiç şaşırmam, bakalım nasıl gidecek ama ilk 8 şuan için çok mümkün duruyor. Rigas karşısında hala nasıl 2 gol yiyip berabere kaldıklarını anlayamadım.Bu yüzden Galatasaray’ın sürpriz at olduğunu ben de düşünüyorum.En zor maçı kazanır, gider en basit takıma kaybeder.Yine de Tottenham’ı sahadan silen bir Galatasaray vardı.Kalecileri çok iyi günününde olmasaydı Tottenham 5-6 gol yerdi öyle sağlam oynadı Galatasaray. İlk 8 garanti bence, sonraki takımlardan kim gelir onu düşünmek lazım.
|
|
|
|
|
|
| R |
| | | | | | .
|
|
|
MK-74
Legendary
|
 |
November 08, 2024, 06:34:07 AM |
|
Realist olalım dünkü maçı kaybedeceğimizi düşünüyordum çünkü Aston Villa maçını izledim ve baya iyi oynuyordu Tottenham, 4-1 kazandılar ayrıca o maçı.
Dün akşam Galatasaray çok çok iyi oynadı, bence çoğu kişiyi futbola doyurdu, ben şahane keyif aldım ve heyecanlandım. 5-6-7'li skorlara gidecek maç gidemedi maalesef, girmedi top bir şekilde. Düdük bitene kadar da oh kesin aldık diyemedim çünkü Galatasaray'ın zaafı var bu konuda, dün yine gördük.
Osimhen çok iyi, G.Sara mükemmel ötesi bir oyuncu, 20 Milyon Euroya sudan ucuza almışız biz bunu. Sanchez gecenin yıldızı. Diğer oyuncular da iyi bir tek Icardi kötüydü onun da durumları biliyor çoğu kişi.
Fenerbahçe'ye gelelim, yapı sapı çapı cart curt diyorlar, hakemler müdahalede bulunuyor diyorlar ama sen oynamazsan neye müdahalede bulanacaklar. Olum siz top oynamıyorsunuz ki bu sözlerinizi destekleyebilesiniz, arkasını güçlendirebilesiniz. Ortada oyun namına bir şey yok ona buna bahane buluyorsun. Çok kötü bir Fenerbahçe izledik, takım geçen seneye göre baya kötü, hiç bir transfer tutmamış gözüküyor. El Nesyri penaltı vuruşunda topa vurmak yerine neden ittirdi topu bilen varsa bir zahmet açıklasın. Bence acilen bir şeyler yapmalı Fenerbahçe taraftarı, ot gibi tepkisiz kalmayın, gerçi %90'ı artık ot gibi Fenerbahçe taraftarının hiç bir şeye sesleri çıkmıyor eğer çıkmamaya devam ederse de bu böyle gider, bir 10 sene daha şampiyonluk falan hikaye olur.
|
|
|
|
|
Ondekinecakabilirim
|
 |
November 08, 2024, 10:09:10 AM |
|
Hakemler tarafından desteklenerek şampiyon olma gibi bir ihtiyacımız olmadığını şu avrupa ligine bakıp bile anlayabiliriz. Ama onda bile "kura kolay çıktı" veya "tottenham paf takımla geldi" falan denilecektir, o yüzden çok fazla bir şey anlatmanın anlamı yok, bırakıcaz olay ilerlesin biraz daha, ileride daha sonra ki turlara kaldığımızda bakalım kim ne diyecek.
Galatasaray UEFA Kupasını kazandığında tesadüf dediler. Hep veririm bu örneği. Bana kalırsa çok açıklayıcı. Galatasarayımız Arsenal'i, Borussia Dortmund'u yendi kupayı kazanırken. Nasıl bi tesadüf olabilir. Türkiye'deki bağnazlığa en çok tanık olduğumuz konu futbol bana kalırsa. Baya bi aşırıcı fanatiklik var bu konuda. Hoş eskisi gibi kavga dövüş olayları olmuyor taraftarlar arasında. Ama yakında holiganlık da artar bu şekil devam ederse. Bence acilen bir şeyler yapmalı Fenerbahçe taraftarı, ot gibi tepkisiz kalmayın, gerçi %90'ı artık ot gibi Fenerbahçe taraftarının hiç bir şeye sesleri çıkmıyor eğer çıkmamaya devam ederse de bu böyle gider, bir 10 sene daha şampiyonluk falan hikaye olur.
Bana kalırsa ot gibi diyemeyiz. Hoş olmaz. Bana göre baya bi çaresizler. Ali Koç'u yenebilecek birinin olmadığını biliyorlar. Ali Koç da yenilmez bi karakter. Bana göre bi kaç sezon daha kötü sonuçlar alırlar. Sonra Ali Koç sağlık sorunlarını gerekçe gösterir. Veyahut ailesine vakit ayırmak istediğini söyler bırakır başkanlığı. Fenerbahçe taraftarları ancak bu şekil kurtulur.
|
| . BC.GAME | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀░▀██████ ████▀░░░░░▀████ ███░░░░░░░░░███ ███▄░░▄░▄░░▄███ █████▀░░░▀█████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███░░▀░░░▀░░███ ███░░▄▄▄░░▄████ ███▄▄█▀░░▄█████ █████▀░░▐██████ █████░░░░██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀▀░▀▄░███ ████▀░░▄░▄░▀███ ███▀░░▀▄▀▄░▄███ ███▄░░▀░▀░▄████ ███░▀▄░▄▄██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | │ │ | DEPOSIT BONUS .1000%. | GET FREE ...5 BTC... | │ │ | REFER & EARN ..$1000 + 15%.. COMMISSION | │ │ | Play Now |
|
|
|
|
karabiber
|
 |
November 08, 2024, 10:37:32 AM |
|
Bence acilen bir şeyler yapmalı Fenerbahçe taraftarı, ot gibi tepkisiz kalmayın, gerçi %90'ı artık ot gibi Fenerbahçe taraftarının hiç bir şeye sesleri çıkmıyor eğer çıkmamaya devam ederse de bu böyle gider, bir 10 sene daha şampiyonluk falan hikaye olur.
Bana kalırsa ot gibi diyemeyiz. Hoş olmaz. Bana göre baya bi çaresizler. Ali Koç'u yenebilecek birinin olmadığını biliyorlar. Ali Koç da yenilmez bi karakter. Bana göre bi kaç sezon daha kötü sonuçlar alırlar. Sonra Ali Koç sağlık sorunlarını gerekçe gösterir. Veyahut ailesine vakit ayırmak istediğini söyler bırakır başkanlığı. Fenerbahçe taraftarları ancak bu şekil kurtulur. Fenerbahçe taraftarı akıl tutulması yaşıyor. En iyi dönemlerde bile oyunculara ve yönetime karşı tepki koyan bir taraftar grubu varken şimdi her şeyde sus pus olan bir kitle var. Belki de bu durum bıkmışlık veya tükenmişlik olarak açıklanabilir. Ortada 9 yıldır şampiyonluk yaşamamış bir camia ve onun taraftarları var. Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda doğan bir çocuk ilkokul 3’e gidiyor şu an acınası bir durum gerçekten. Yönetimin şampiyonluk gibi bir gayesi olsaydı kulüpte çok şey değişirdi. En son seçimde bile kulübün belki de en başarısız başkanına karşı kurtarıcı gözüyle bakıldı. Fenerbahçe’nin komple değişim yaşaması gerekiyor yoksa bir 9 sene daha ahlarla vahlarla geçer.
|
|
|
|
MK-74
Legendary
|
 |
November 08, 2024, 11:26:55 AM |
|
Bence acilen bir şeyler yapmalı Fenerbahçe taraftarı, ot gibi tepkisiz kalmayın, gerçi %90'ı artık ot gibi Fenerbahçe taraftarının hiç bir şeye sesleri çıkmıyor eğer çıkmamaya devam ederse de bu böyle gider, bir 10 sene daha şampiyonluk falan hikaye olur.
Bana kalırsa ot gibi diyemeyiz. Hoş olmaz. Bana göre baya bi çaresizler. Ali Koç'u yenebilecek birinin olmadığını biliyorlar. Ali Koç da yenilmez bi karakter. Bana göre bi kaç sezon daha kötü sonuçlar alırlar. Sonra Ali Koç sağlık sorunlarını gerekçe gösterir. Veyahut ailesine vakit ayırmak istediğini söyler bırakır başkanlığı. Fenerbahçe taraftarları ancak bu şekil kurtulur. Çok yanlışsınız bana göre, siz taraftarı çok küçümsüyorsunuz, hiç bir etkileri yok sanıyorsunuz ama taraftar her şeydir. Baksınlar bakayım 2-3 maç stad boş olunca napıyorlar, millet bi gitmesin bakalım maçlara o zaman nasıl tutuşuyorlar. Tepki vermezsen hiç bir şey olmaz, bu yönetimi istemiyorsan da sen yani taraftar çağıracak istifaya, tek çare taraftar yoksa bu Ali Koç bırakmaz. Aynı durum Galatasaray'da oluyordu, bilet muhabbetleri, alınan yenilgiler falan filan ama noldu 1-2 hareket yaptı yönetim, taraftarı arkasına aldı tekrar alamasaydı direk yönetim değişecekti. Taraftar istemezse Ali Koç falan o koltukta oturamaz ama Fenerbahçe de şak şakçı ve yalaka çok maalesef, onlar yüzünden şuan Fenerin durumu böyle.
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 3206
Merit: 1814
|
 |
November 08, 2024, 06:37:05 PM |
|
İkinci maçlar sonunda Beşiktaş son sırada diye dalga geçenler bir anda ortalıktan kayboldu Beşiktaş ikide iki yapınca. Kuradaki en zor maçlar üst üste başa gelmiş demiştim Ajax ve Eintracht Frankfurt maçları gerçekten çok zordu, buna rağmen Frankfurt maçında iyi oynayan taraf bizdik. Nitekim Lyon gibi bir Fransız devini deplasmanda yendik sonra dönüşünde de evde Malmö gibi güçlü disiplinli bir kuzey takımını mağlup ettik. Maccabi Tel-Aviv maçı İstanbul'da oynansa en az 5 atardık ama hükümet kendi takımının haklarını koruyamadı, buraya gelecek İsrail kafilesini koruyamayacağını açıkça beyan etti ve hakkımızın gasp edilmesine ortak oldu. Beşiktaş üzerine oynanan oyunları her sene görüyoruz bu da bir diğer örneği oldu. Nerede oynarsak oynayalım o maçı kazanmalıyız. 9 puan aldıktan sonra play-off garanti oluyor büyük ölçüde. Kalan 3 maçtan ne gelse kârdır sıralamada üst bölüme çıkıp ev sahibi avantajı kovalanabilir.
|
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1802
|
 |
November 08, 2024, 08:52:40 PM |
|
Bütün takımlarımızla gurur duyuyorum. Hepsi de ellerinden geleni yapıyorlar, Beşiktaş kısıtlı imkanla kazanmaya devam ediyor Galatasaray da rakiplerine karşı ilerleyen maçlarda da güçlü olacaklarının imajını gayet güzel veriyor. Tek eksiğimiz Fenerbahçe, onlarda da gerçekten büyük bir kriz var ve artık futbol ile ilgili olmayan kişiler bile yönetim-oyuncular-teknik direktör üçgenindeki zayıf noktalar hakkında konuşmaya başladı. Böyle bir dönemde maçları kazanmak çok zor olur, şu anda da bu zorluğu görüyoruz onların adına
|
|
|
|
eightdots
Legendary
Activity: 1456
Merit: 1021
|
 |
November 08, 2024, 09:10:47 PM |
|
Tek eksiğimiz Fenerbahçe, onlarda da gerçekten büyük bir kriz var ve artık futbol ile ilgili olmayan kişiler bile yönetim-oyuncular-teknik direktör üçgenindeki zayıf noktalar hakkında konuşmaya başladı. Böyle bir dönemde maçları kazanmak çok zor olur, şu anda da bu zorluğu görüyoruz onların adına
Fenerbahçe'de krizin seviyesi bence görüldüğünden de büyük. Maça çıkılan kadro yapılan değişiklikler hiçbirisinin mantıklı bir açıklaması olamaz. Teknik ekip işi tamamen bırakmış gibi görünüyor. Rakibe çalışmayan bir teknik ekip var ve takımın ne oynadığı belli değil. Potansiyel var ama bunu kullanamadıktan sonra bir fayda vermiyor. Mourinho'nun şu ana kadar Fenerbahçe'ye bir katkısı olmadı. Oyun anlamında takımda iyiye giden bir şey yok ve performansı maçtan maça çok fazla değişiyor. Teknik ekip kendine yakışanı yapmazsa Fenerbahçe daha çok puan kaybeder.
|
|
|
|
MK-74
Legendary
|
 |
November 09, 2024, 10:02:24 PM |
|
Tek eksiğimiz Fenerbahçe, onlarda da gerçekten büyük bir kriz var ve artık futbol ile ilgili olmayan kişiler bile yönetim-oyuncular-teknik direktör üçgenindeki zayıf noktalar hakkında konuşmaya başladı. Böyle bir dönemde maçları kazanmak çok zor olur, şu anda da bu zorluğu görüyoruz onların adına
Fenerbahçe'de krizin seviyesi bence görüldüğünden de büyük. Maça çıkılan kadro yapılan değişiklikler hiçbirisinin mantıklı bir açıklaması olamaz. Teknik ekip işi tamamen bırakmış gibi görünüyor. Rakibe çalışmayan bir teknik ekip var ve takımın ne oynadığı belli değil. Potansiyel var ama bunu kullanamadıktan sonra bir fayda vermiyor. Mourinho'nun şu ana kadar Fenerbahçe'ye bir katkısı olmadı. Oyun anlamında takımda iyiye giden bir şey yok ve performansı maçtan maça çok fazla değişiyor. Teknik ekip kendine yakışanı yapmazsa Fenerbahçe daha çok puan kaybeder. Mourinho'nun bence Fenerbahçeyi küçümsediğini düşünüyorum, bunu M.United maçı öncesi dile getirmişti, Mourinho'nun bence teknik direktörlük olayı bitmiş, kafada da buraya tazminat almaya gelmiş, bunu adamın her hareketlerinden anlayabilirsiniz. Koskoca camiaya yazık valla, ileriye gidecekken takım yavaş yavaş daha da geriye gidiyor.
|
|
|
|
CLS63
Legendary
|
 |
November 25, 2024, 08:20:46 PM |
|
Yeni hafta maçlarına 3 gün kaldı. Bu haftanın tüm maçları aynı günde oynanacak. AZ - Galatasaray ve Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv maçlarının ikisi de 20.45'teyken Slavia Prag - Fenerbahçe maçı 23.00'da yayınlanacak. Galatasaray çok iyi gidiyor. Tottenham galibiyetinin ardından AZ deplasmanında da kolay kolay kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Beşiktaş bence buradaki galibiyet serisini sürdürecek. Biz de umarım Slavia Prag'a karşı kazanırız. 3 maçtır kazanamıyoruz. 
|
|
|
|
|