Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim öncelikle.
@gospodin hocam bip in kendi tokeni vardi. Sonradan da airdrop ile 10 adet farklı bir token gönderdi. Seed katdettim mi hatırlamıyorum. Şimdilik pek ederi yok ama ileride değer kazanır diye düşünüyordum. General Mobile gm5 vardı genellikle cüzdan vs indirme işini oraya yapıyordum. Dün bakayim dedim can sıkıntısı bir baktim her şey 0-0-0-0 gözüküyor. Seed nereye kaydettim bilmiyorum. Bir arama yapayım belki bir yerde çıkar. Dağınık çalışmanın cezasını çekiyorum
Edit: 3-4 adet seed kaydetmiştim onları denedim olmadı. Walleti sildim gitti. Herkese teşekkür ederim.
2 yıl kadar önce benzer bir durum başıma geldi. Kullandığım Androidli cihazım bir gün birden açılmadı. Aslında her şeyin yedeğini çok güzel bir şekilde alırım ama şeytan bu ya, içinde o günkü değeri 500$'lık tokenin olduğu cüzdanım kayıp duruma düştü. Telefon için ne yaptıysam açtıramadım, onlarca tamirciye gösterdim beceremediler. Sonuç cüzdan şu an 2000$'a yakın ama faydası yok.
Tesellim böyle yıllar sonra cüzdan bulan zenginler gibi olma ihtimali. Çünkü ben hiç bir zaman keylerini almadığım cüzdana para yatırmam. Sorun nereye aldığımı bulamıyorum.