~snip
To je moj jedini pravi combo deck s kojim sam zadovoljan za sad, dogurao sam do pola Bronze 1 u jednom danu. Šta nagrade dolaze samo na kraju sezone?
dobre su ti kombinacije, thorn je odlican kad napadac koristi mele napad, ali ga water summoner lako zezne
nagrade su na kraju sezone sto se tice nivoa do koga doguras, ali svaki dan imas "daily quest", gde mozes dobiti par kartica (dobijas 1 do 1000 power, 2 do 1300, 3 do 1600, 4 do 2000 itd) - kartice mogu biti kartice, ali i DEC, odnosno potions (potion ti je realno izgubljena kartica)
ja jurim 1600+ na kraju sezone, ali dosta cesto ne stignem, pogotovo u poslednje vreme kad imam manje vremena za igricu - gde stignes na kraju sezone, to ti daje pocetnu osnovu za sledecu - npr. 1600+ da 900 kao polaznu tacku sledece sezone
na kraju sezone dobijas u zavisnosti od nivoa, rating + power - moraju oba parametra da ti budu iznad nivoa da bi presao u sledeci (rent kartice ti daju power)
ranije je bilo kad udjes u sledeci nivo, automatski zadrzavas broj kartica (npr. stigao si do silver3, pa pao u silver1, dobijas kartice za silver3) do kraja sezone, cini mi se da to vise nije tako, ili je meni pokazivao kao bug nizi broj kartica kad sam pao u nizi nivo
sto se tice kombinacija, kod mene zavise od quest-a i nivoa mana za tu igru
fire - uvek lava prvi, i serpentine spy u kombinaciji, i fire elemental tu
death - uvek haunted spirit napred, pa shadowy presence (da spreci snipe napad na glavnu kartu), pa ancient lich itd.
water (tu uvek napravim 5/5 za quest) - napred kelp initiate, u kartice venari wavesmith (da bi se zastitio od mele/range napada) i sto je vise moguce magic kartica
Kron je vrhunska kartica, skupa ali odlicna, jos u kombinaciji sa thorn, treba ti armija da ga pobedis
pisi i na DM ako te nesto zanima, verovatno si vec uhvatio da je grind nemoguc, za svaku partiju moras da razmislis, sto je meni glavna prednost u odnosu na axie