Bugün aklıma geldi bu soru. Açtım baktım ben mi yanlış hatırlıyorum diye ama hiçbir yerde reklam vs bir gram gelir elde edilebilecek bir parçası yok. Belki apisi falan vardır sitelere satıyordur dedim ama şu saatten sonra kim neden preev api kullansın zaten her yerde cmc coingecko falan tonlarca coinle çalışan aynı mantıkla siteler var. E bu preev kullanılmayan bir site desek, değil, baya baya 1+ milyon visitor var siteye her ay, deli gib para kazanabilecek bir site. Bir tane google reklam atsa tepeye, onbinlerce dolar her ay kafadan gelir şüphesiz. E bu adamlarda salak olmadığına göre, bunu akıl etmişlerdir elbette
E reklam yoksa, api olarak en iyi değilse, bu adamlar para nereden kazanıyor? Veya belkide kazanmıyorlardır, belkide amaçları gelir falan değlidi öyle kendi kendine büyüdü? Bilmiyorum son durumları nedir ama her ay 1+ milyondan fazla ziyaretçisi olan bir site ve hiç reklam yok olarak görünce, kesin benim kaçırdığım bir nokta var dedim, belki bileniniz vardır diye size danışmak istedim.