Selamlar,
Brave Browser’in masaüstü sürümünde kendiliğinden kripto para cüzdan eklentisi bulunuyor. Mobil cihazlar için sunulan sürümlerinde ise bu özellik bulunmuyor. Brave kullanıcısı olan yada olmayı düşünen kişiler kısaca cüzdanın özelliklerinden bahsedecek olursak;
Resimdeki ayarlar kısmına tıkladıktan sonra açılan sekmelerden ‘’kripto cüzdanlara’’ tıklıyoruz.
Cüzdanınız yoksa öncelikle cüzdan oluşturmanız gerekiyor. Ben oluşturduğum için bu sayfayı göremiyorum bu yüzden ekran görüntüsünü ekleyemedim.
Fakat basit, tıpkı diğer cüzdanlardaki gibi 18 haneli şifre + cüzdan şifresi belirleyerek cüzdan oluşturabilirsiniz.
Cüzdan sayfasına giriş yaptığınızda bu şekilde görünecektir.
Resimde gördüğünüz üzere birden fazla cüzdan oluşturma şansınızda var. Tek tıklama ile cüzdandan cüzdana geçebiliyorsunuz.
Uniswap,
opensea yada benzeri platformlara giriş yaptığınızda cüzdan otomatik olarak bildirim gönderip, aktif olmak için izin istiyor. Eğer cüzdan aktif olmak için bildirim göndermezse, metamask ile oturum açma kısmını seçerek, cüzdanı bağlayabilirsiniz.
Bekleyen işlemleri hızlandırın yada iptal edin.Bekleyen transaction işlemleriniz varsa, activty kısmından bu işlemleri görüntüleyip, iptal edip geri çekebilir yada fee ücretine ilave ödeme yaparak hızlandırabilirsiniz.
Transaction tamamlandığı zaman bildirim alın. Gönderim başarılı yada başarısız olduğu zaman browser tabanlı bildirimler alabilirsiniz.