Aslında borsaya güvenmiyorum ve bu yüzden çok kısa süreler içerisinde işlem gerçekleştiriyorum. Çekilişe katıldıktan sonra en kısa sürede paramı kişisel cüzdanıma çekiyorum. Çekim işlemi sırasında tron ağı üzerinden usdt kullanıyorum ücretsiz olduğu için, daha sonra daha düşük ücretlere sahip bir borsada istediğim birime çeviriyorum. Yaptıkları her ieo'ya da katılım göstermiyorum kendime göre değerlendirdikten sonra yüksek getiri bekliyorsam risk alıyorum. Tek amacım daha düşük ortalama ile daha fazla eth ve btc elde edebilmek.
Bitmax IEO'larının kaderi bu aslında pump&dump. Çok güzel bir yerde kaçmışsınız ekstra risk almanıza gerek yok bencede. Ve az bir miktar da değil ayrıca.
Güle güle harcayın.
bu ieo ve ico projelerine yatırımın karlı olup olamayacağını neye göre tahmin ediyoruz? Örneğin listede hopr'ı çok iyi olarak yazmışsınız. Neye göre çok iyi yazdınız. Bu konularda bilgisiz olduğum için sosyal hesaplarına baktım. twitter profilini 2.600 kişi takip ediyor, telegram grubunda 4.350 kişi var ve youtube hesabında 63 abone var. Bu token'ın hype'lanacağına nereden karar verdiniz? Bu konuda çok bilgisizim aydınlatan çıkarsa sevinirim.
Farkındaysanız HOPR henüz herhangi bir marketing çalışması yapmadı bile.
Size bir öneride bulunayım. Zaten iyi projelerin takibinde çok az kişi olur başlangıçta. Çünkü iyi proje kendini tanıtmak için öyle büyük paralar harcamaz. Örneğin Graph'ın adını burada bir arkadaşın sayesinde hepimiz duyduk ama Telegram'da 4000 kişi civarındaydı insan sayısı. Sonra mainnet ve listeleme duyuruları arka arkaya patlayınca grup çılgın gibi yükselmeye başladı ve birden 15K'nın üzerine attı. Şu an yaklaşık 19000 kişi var.
Yani her zaman sayılara bakarak iş yapmayın derim