Merhabalar.
Aranıza yeni katıldım. Yıllardır aklıma olan şeyi cesaret edemem ve insan bilmediği şeyden korkar misali çekincemden dolayı hiç bulaşmadım. Hazır işsizlik alıp başını gitmiş üç beş kazanma derdindeyim sadece neyse.
Bir öğrenci kıvamında forumda yazılıp çizilen çoğu şeyi okudum. Aklıma sürekli farklı farklı sorular takılmakta. Geldikçe konu altına yazmayı planlıyorum. Tecrübeli arkadaşlardan bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Sorularıma gelirsek;
-Linkteki bilgiler doğrultusunda bkz. rx570 kendini 3 ayda amorti ediyor. Bu tr şartlarına göre geçerli mi?
https://2cryptocalc.com/most-profitable-gpu-Gene rx570 8gb'lık olarak düşünürsek önce bir tane alıp denemek isterim evimde. Akabinde 6lı bir rig yapmayı düşünüyorum. Sizce nasıl başlangıç? Farklı öneriniz var mı?
-simpleminig veya hiveos kullanmayı düşünüyorum ya da sizin farklı bir öneriniz var mı?
-ekran kartı için konuşursak mining yapmamış 2. el mantıklı mı veya mining yapan 2. el fark etmez al dene mi dersiniz?
-6lı rig yaparken ekran kartları dışında gerekli donanımlar ne önerirsiniz? Bütçe ne kadar olmalı?
Şimdilik bu kadar kafamda ki sorular zamanla ekleme yapacağım. Teşekkürler.