Bana göre parayla veya bedava olması hiç önemli değil (bu örneğe özel söylüyorum), önemli olan kripto girişimlerinden ana akım medyalarda bahsedilmesi ve geniş kitlelerin kulaklarında ve akıllarının bir köşesinde yer etmesi. O an hiç ilgilenmemeleri bile sorun değil, böyle atraksiyonlarla insanlar bu piyasanın varlığına alışmaya başlayacaklar, tek gereken de bu zaten.
CNN konukluğu Elrond özelinde onlara fayda sağlar mı sağlamaz mı bilemem, o kısım beni ilgilendirmiyor açıkçası, ama ekosistem için yararlı olacağı kesin.
Bu görüşe tamamen katılıyorum. Düşünsenize kripto paraları hiç bilmiyorsunuz veya korkuyorsunuz yatırımdan.
Bir gün TV'yi açıyorsunuz ve dünyanın en prestijli ve global olarak takip edilen kanallarından birisinde bir kripto para projesiyle ilgili muhabbet dönüyor. Her şeyden önce bir güven unsurudur. İnsanın ya demek ki bu kripto işinde bir güven ortamı var. Yoksa CNN yayına alırmıydı diye düşünür insan.
Bugüne kadar Elrond'a mesafeliydim. Bir dönem çok spekülatif şeyler olmuştu. Ama bu haberden itibaren tekrar takibe alıyorum!