Arkadaslar merhaba, cogu portfolio Appini denedim , hepsinin bi falsosu var
Sizin kullanip cok memnun oldugunuz Applari yazarmisiniz. Ben denediklarimi asagiya yazim ki onlari tekrar yazmayin, bunlar disinda kalanlari yazabilirsiniz :
Blockfolio ( Toplam portfoy miktari 1m dolar uzeri olunca 1.24 seklinde gosteriyor virgulden sonra max 2 hane var)
CMC (coin cesidi 50 nin uzerinde olursa 15 saniyeleri bulan laglar, donmalar, dusunmeler... oluyor)
Coinstats (Portfoliodaki coinlerinizi alfabetik olarak dizemiyorsunuz yukardan asagiya)
Bitscreener (Portfoliodaki coinleri Sembollere gore degilde isme gore gosteriyor mesela ADA seklinde degil Cardano seklinde gosteriyor ve alfabetik dizincede ADA en baslarda olacagi yerde C harfine denk gelen bir yerde oluyor cunku ADA yi degil Cardanoyu esas aliyor)
Delta (Simdi hatirlamiyorum ama onda da yukardakilerden bir yada birkaci vardi)
Ozetle benim aradigim App portfolioyu alfabetik ve coin sembolune gore dizebilecek, donma yasatmayacak ve toplam portfoy miktarini gosterirken hane sayisi bol olacak misal 1.24 milyon degilde 1.245.657 gibi. Varsa boyle ozelliklerde bir portfolio Appi bildiginiz paylasirsaniz cok memnun olurum
Cunku kafayi siyirmak uzereyim hepsini denedim sayilir saka gibi mutlaka bir yeri tutsa diger yeri tutmuyor :
Simdiden tesekkurler