Bitcoin Forum
February 12, 2026, 11:33:59 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: Aztec Network!!! (Kesinlikle Bakın)  (Read 647 times)
ozgr
Legendary
*

Activity: 1834
Merit: 1058

View Profile
May 12, 2025, 07:20:09 PM

Yıllarca oyalanan bir proje için airdrop beklentisine girmek üzebilir. Testnet ve discord mahşer gibi ama yapmakta fayda var.
yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1428
Merit: 436

View Profile
May 13, 2025, 09:51:55 AM

Yıllarca oyalanan bir proje için airdrop beklentisine girmek üzebilir. Testnet ve discord mahşer gibi ama yapmakta fayda var.

Hocam öyle deme bambu ağacı da ilk 3-5 yıl bir hareket yapmıyor ama sonradan çıktığı gibi sağlam hareket çekiyor.
Başlık 2020 açılmış aradan bir boğa geçti o zaman bu proje çoktan çıksa iyi para kazandırırdı ama neden bu kadar beklemişler onu anlayamadım.
Mesela qubic adam kaç yılında başlık açmış şimdi Twitter'da epey shilleme oluyor. Biz şöyle hızlıyız böyle hızlıyız vs.
Çok fazla zaman geçmiş

onko
Full Member

Activity: 541
Merit: 186

1 cent = 1 satoshi

View Profile
November 13, 2025, 06:31:45 PM

sevdalıları için bilgilendirme yaparak konuyu bir hortlatayım.

aztec bugün yaptığı duyuru ile $AZTEC ön satışını duyurdu.katılımcılar, ZKPassport veya Predicate aracılığıyla kimlik doğrulaması yaparak Access Pass NFT'sini mint ederek satışa katılabiliyor.

açık artırma formatında düzenlenen satış, şu an $0.03 taban fiyatla $891,272 (yaklaşık 270 ETH) toplam teklif ve $324.6M FDV ile güçlü bir talep gösteriyor; kilitlenme süresi 90 gün-12 ay arasında değişiyor.

eleştirenler de var, eleştirileri umursamayıp kafa göz dalan da. hayırlısı olsun bakalım.

https://x.com/aztecnetwork/status/1988973159920595029?s=20
MK-74 (OP)
Legendary
*

Activity: 1890
Merit: 1578

View Profile
November 13, 2025, 07:54:53 PM

Öncelikle Discord TR modaratörü sana selam yolluyorum buradan, senin için bugün aklımdan hiç iyi sözler geçmedi sen anladın onu.
Düşüncelerinizi söylüyorsunuz 24 saat mute attı eleman sonra kendi de anlam verememiş ama sana bi güzel anlamlı sözcükler kurdum ben.

Milleti öpmeye çalışan bir proje daha çıktı ortaya, ne airdrop var ne öncelik veya onun gibi bir şey adamlar node kuranlara bile sadece teşekkürler dediler geçtiler, karaktersizler.
Girenin %99 zarar edeceği bir proje %1 ihtimal kazandırır o da gereksiz bu çöpten kazanmıyım.
Başlığı ilk açarken ne hayaller vardı şimdi gelen geçen haklı olarak sövüyor.

mandown
Legendary
*

Activity: 2562
Merit: 2084

View Profile
November 13, 2025, 09:43:21 PM

Öncelikle Discord TR modaratörü sana selam yolluyorum buradan, senin için bugün aklımdan hiç iyi sözler geçmedi sen anladın onu.
Düşüncelerinizi söylüyorsunuz 24 saat mute attı eleman sonra kendi de anlam verememiş ama sana bi güzel anlamlı sözcükler kurdum ben.

Milleti öpmeye çalışan bir proje daha çıktı ortaya, ne airdrop var ne öncelik veya onun gibi bir şey adamlar node kuranlara bile sadece teşekkürler dediler geçtiler, karaktersizler.
Girenin %99 zarar edeceği bir proje %1 ihtimal kazandırır o da gereksiz bu çöpten kazanmıyım.

artık proje launch olmadan discorda giriyorsun okuyorsun ne olduğu anında belli oluyor. projelerin ellerinde bu paraların oldugunu bıle dusunmuyorum coktan tükenmiştir yoksa drop vs işlerinde elleri rahat olurdu büyük ihtimalle yatırımcılarda bunları satmıştır ya açıkcası ilgilenmedim bile bunun gibi projeler binance ve upbit'e bir miktar para veriyor verdikleri para 1m dolar bile değildir şimdi Cheesy biraz likidite birde mm ile anlaştınmı paranın tamamı cepte birkaç ayada kaybolup giderler

Nulink gibi projelerin bir benzeri bunlar işte.

ozgr
Legendary
*

Activity: 1834
Merit: 1058

View Profile
November 14, 2025, 04:28:40 PM

Tecrübe olmuş hocam Smiley Bazı projeleri bizim local communitylerinden anlamak gerekiyor.
Aşırı toksik ve on binlerce insanın var olduğu bir projenin yürüme şansını geçtim ayakta durması çok zor.
Herkesin bildiği kovaladığı ve uzun süren hiç bir projenin kazandırdığını görmedim. Kazandırsa bile ona ayrılan enerji ve vakitle bir sürü proje kovalanır.
Boundless kısa sürede milleti ihya etti geçti böyle şeyleri bulmak lazım.
execijutiere
Legendary
*

Activity: 2044
Merit: 2058

🧙‍♂️ #kycfree

View Profile
February 06, 2026, 02:44:27 PM

Bunlar kaç kere testnet başlatıyor anlamadım tekrar başlatmışlar.
link : https://x.com/aztecnetwork/status/2019424211828412695

onko
Full Member

Activity: 541
Merit: 186

1 cent = 1 satoshi

View Profile
February 06, 2026, 02:52:47 PM

Bunlar kaç kere testnet başlatıyor anlamadım tekrar başlatmışlar.
link : https://x.com/aztecnetwork/status/2019424211828412695

geleneksel 982. testnet etkinliğimiz başlamıştır.

rehber bile paylaşmamışlar artık insanlar yapılması gerekenleri 982 defa yaptığı ve ezberlediği için Smiley
MK-74 (OP)
Legendary
*

Activity: 1890
Merit: 1578

View Profile
February 06, 2026, 09:19:59 PM

Çöp oğlu çöp, kaç yıldır geliştirilen bir proje ama ortada hala hiç bir şey yok, sanki bana dünyayı yeniden yaratıyorlar, dünyaları topladılar üstüne yediler.
Ayrıca node falan çalıştırana hiç bir şey vermeyeceklerini söylemişlerdi değişti mi bilmiyorum ama bu projeyi kim niye kullansın.
VC'lere aktarılmış bir proje sadece.
Ne heveslerle açmıştım başlığı.

edandrada
Member
**

Activity: 1134
Merit: 25

View Profile
Today at 10:03:46 AM

yine bir rezalet. ve yine coinliste yazar.

2 ay önce 0.0473$ dan satış yaptılar. az önce 8 9 exchangede listelendi.  açılış fiyatı 0.02 dolar. kafadan %55 kaybetti ico alıcıları.

60 milyon dolarlık satış yaptılar 490 M FDV'den.
execijutiere
Legendary
*

Activity: 2044
Merit: 2058

🧙‍♂️ #kycfree

View Profile
Today at 10:19:22 AM

yine bir rezalet. ve yine coinliste yazar.

2 ay önce 0.0473$ dan satış yaptılar. az önce 8 9 exchangede listelendi.  açılış fiyatı 0.02 dolar. kafadan %55 kaybetti ico alıcıları.

60 milyon dolarlık satış yaptılar 490 M FDV'den.

bunlardan bir şey olmayacağı kaç senedir geliştirilen projenin bir türlü ortaya çıkmamasından kaynaklı belliydi zaten.Ben coinlistte uzun zamandır satışa katılmıyorum hatta 1-2 sene önce tam hatırlamamakla birlikte coinlist hesabımı sildim.Bu kadar saçma ve kitleyen bir satış tekniği uygulanamaz.Son 1-2 senedir her satışları fiyasko ve katılanlara da zarar ettirdiler.İnsanlar binance gibi bunu da göz önünde bulundurmaları lazım.Eski hype'ı yok buranın.

Pages: « 1 [2]  All
  Print  

Jump to: