...
aktrollerin "kafama saksı düştü kahrol kılışdaroğlu" mentalitesine benzetiyorum ben bu kitlenin tepkisini.
aslına bakarsan zaten kimsenin derdi cz değil,cok buyuk bir kitlede "bnb kompleksi" dediğimiz olay var.
bnb gozlerimin onunde nasıl uctu gitti ve ben 10 sentten beri gozumun onundeki coinden nasıl tek bir adet bile alamadım olayı.
tabii bunye kendince savunma mekanizması gelişitiriyor,psikolojik olarak cokmemek için.işte biz buna "bnb kompleksi" diyoruz.
olay kısaca bundan ibaret.yoksa kim siker cz yi :)
böyle de olabilir; ama ben, tepkinin tam olarak cz üzerinde yoğunlaştığını düşünüyorum. global ve genel anlamda, piyasanın ekonomi politiği eksenindeki farklı kişisel düşünceler nedeniyle özel teşebbüslere mesafeli duran arkadaşların bir tepkisi var. bir de ekstra olarak bizim forumu ilgilendiren lokal bazı komik durumlar var; tg kanallarında takipçi kitlesi oluşturup anal iz paylaşan bazı üstadlar, başarısız denemelerini "cz fişi çekti, bitcoin'i batıracak, altcoinlere fren takmış" gibi uçuk söylemlerle örtme çabasına girdiği için ilginç kakafonik yansımalarla karşılaşabiliyoruz. :))
balkonumdaki yeşil saksılardan hallice performansı olmayan kılışları aktroller neden ciddiye alıyor, inan valla bilmiyorum üstad, kılışları ciddiye alanları ciddiye almamak gerekir. :)