Ok, s obzirom na kraj ove i početak Nove, nadamo se svi bolje i mirnije godine, odlučio sam pokrenuti akciju s kojom želim pomoći novim članovima naše lokalne zajednice.
Već je neko vrijeme primjetno da novi, newbie članovi, koji su novi u btc svijetu, jako teško dobivaju merite i napreduju na forumu, jer jako malo znaju o bitcoinu i cryptu općenito, pa kada i dođu na ovaj forum nemaju gdje pisati ili pišu u ''nebitcoin'' temama u kojima se teško dobivaju meriti.
Ova akcija je upravo za takve članove, koji su novi, newbie ili junior članovi, na forum su došli ove godine, znaju jako malo o btc i cryptu, možda im je problem i pisanje na Engleskom ili činjenica da ih je netko već javno napao ili ''oprao'' na ovom forumu zbog onoga što pišu
pa se možda i ne usude više pisati već uglavnom prate forum i čitaju ga.
Ako se prepoznaješ u ovim riječima gore, prijavi se, natjecanje je upravo otvoreno
Uvjeti za prijavu:
1. Prijaviti se mogu samo newbie ili junior članovi s ovog lokala koji su forumu pristupili ove godine.
2. Prijaviti se mogu samo oni članovi koji imaju napisan
najmanje 1 post na ovom lokalu (bilo gdje) na ''domaćem' jeziku i to post koji je napisan prije pokretanja ove teme.
3. Za prijavu moraju napisati kratki esej, minimalno 7 rečenica, u kojem će odgovoriti na slijedeća pitanja:
- Kako sam čuo za crypto (btcoin)?
- Zašto sam se odlučio uključiti?
- Što sam do sada naučio o crypto?
- Što sam do sada naučio o ovom forumu?
- Da li sam dobio dovoljnu podršku i pomoć na ovom forumu? Ako da, zašto da, a ako ne, zašto ne.
- Moja poruka, molba, zahtjev članovima lokale zajednice.
4. Akcija počinje objavljivanjem ovog posta i traje do 5. siječnja 2021 u ponoć.
5. Najbolji post (po osobnoj preferenci) dobit će 5 merita, drugi 3 a treći 2 merita.
6. Zadržavam pravo da ne dodijelim sve nagrade ili da ne dodijelim ni jednu nagradu, ako kvaliteta prijava ne bude zadovoljavajuća.