Ben ölünce alıp bir noktaya monte etsinler bitcoinlerimi.
Lan öldum la ben yokum bunu mu düşüncem. Artık birdaha yoksun birdaha varolmayacaksin bu seni endiselendirmiyor bitcoin lere ne olacagimi endiselendiriyor.
Miras hukuku, yüzyıllar boyunca olan anlaşmazlıkları çözmek için geleneksel yöntemlere dayalı eski şekilde işlediyse de, günümüzde daha aktif kullanılıyor.Tabi ölüm için bir şey söylenemez ancak geride kalan mal varlığını başkalarının hayatlarının rahat etmesi için bırakılmak istenmesi en doğal hak.Burada ölüm tartışılmıyor öldükten sonra
BTC‘lere ne olacağı sorulmuş.Sektöre yeni giriş yapan birileri bunları mutlak düşünmüştür.
Ben en garanti yöntemin, cüzdan anahtarlarının kağıt şeklinde yazılmasını ve avukat aracılığı ve noter tasdikli vekaletname çıkartılıp, ilgili cüzdan anahtar kodlarının aktarılacak mirasçı isimleriyle beraber sıralanmasını önereceğim.Bunun dışında olan her şey doğal “Coin Burn” olarak sayılır ve uzun vadede muhtemelen 100 yıl sonranın gençleri için
BTC arzının düşmesine sebep olacak bir hâl olarak değerlendirilir.
@Bthd keşke dediğiniz gibi bir sistem gelişse, ancak Satoshi Nakomoto’nun tekrar ortaya çıkmamasının yüksek ihtimal olduğunu düşünürsek, ihtimali çok zayıf kalıyor.