Bitcoin Forum
September 16, 2019, 05:12:46 AM *
News: If you like a topic and you see an orange "bump" link, click it. More info.
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN PoS+ PoW] eXocoin - generation 2.0 - developed from scratch! Free Give-Away  (Read 1436 times)
eXo_coin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 250


View Profile WWW
March 25, 2014, 10:56:50 PM
 #1

Met trots kondigen we u de volgende generatie cryptocurreny aan eXocoin

Haal diep adem en begin te lezen! Het is de moeite waard. Niet een of andere kloon. 100% origineel met innovatieve elementen. Geschreven in C + +11
hybride PoW + POS-systeem (IPO + gratis weg geef actie via de mail + mining)

Escrow service mogelijk! Geen reden om ons 100% te vertrouwen terwijl we nog niets anders doen dan het schrijven van een leuke tekst!

 

Geheel origineel ontwikkeld! Geen enkel codeblok gestolen of gekloond uit andere Cryptos of ergens anders. Het zal worden ontwikkeld met behulp van C++11 en MinGW (cross-platform compiler).
eXocoin zal deels worden verspreid onder beleggers. Maar zelfs als je niet bereid bent om te investeren met BTC’s of LTC’s in een vroeg stadium – dan kan je onze coin op een andere manier krijgen:

Verschillende manieren om een belanghebbende van eXocoin geworden (valuta afkorting EXO )


A) Early-bird investering: GESLOTEN. Gelieve niet meer te investeren als early-bird .
B) 2e ronde investering: 2e ronde investeringen zal starten na de start van de open beta. Zie onderstaande tijdlijn
Open BETA: 31st March, 2nd stage investments: 2nd April
C) Mining: Er zal ruimte zijn voor mining! Dit is een PoW + PoS gecombineerd crypto munt. Het minen zal enkele dagen beginnen nadat de investeerders hun munten krijgen, dit om een soepele stap-voor-stap lancering te krijgen.
D) Gratis weg geef via de mail! Registreer je eenvoudigweg op exocoin.org. Meld je daarna aan voor de mail actie via deze link: give-away applicatie. Alleen serieuze bitcointalk profielen maken hier recht op: Uw account moet bestaan voor 23 januari 2014 . Als je serieus bent, maar een nieuwe account hebt stuur mij dan een bericht. Wij zullen uw e-mailadres niet gebruiken voor iets anders dan activering en distributie van de eXocoins .
E) Trading : geen markten tot nu toe. Natuurlijk kunt u p2p handelen, over bitcointalk of elders direct na de lancering.

 


4% super blok: 100% weggegeven voor premies en donaties!

Er zal een totaal van 100.000.000 EXO zijn na het minen. Het minen zal worden afgerond binnen zes maanden. Dus bij de lancering zal er 50.000.000 EXO zijn en zes maanden later 100.000.000 EXO. Er kan niet meer dan 100.000.000 EXO op de markt zijn. Inflatie is dus onmogelijk. Doordat EXO snel gemined is, word er verwacht dat de prijs per eenheid, eind 2014 hoger is. Ook worden er geen ASIC’s worden gebouwd voor deze munt.
Natuurlijk kunt u in beide ronde’s investeren, maar u investering mag niet meer bedragen dan 1.5 BTC of 50 LTC.

Vertalingen:


- chinese translation
- russian translation
- spanish translation
- german translation
- italian (in progress now. Do not attempt to translate)
- portuguese translation
- french translation

Alle vertalingen zijn of worden gedaan. We hebben niet meer vertalingen nodig.

Eerlijkheid en Transparantie

U kunt alleen bedragen tussen 0,005 en 1,5 BTC ( 0,2-50 LTC ) doneren. We willen geen grotere stakeholders als het geval is in de NXT community nu! We willen EXO zoveel mogelijk verspreiden en splitten onder de gemeenschap! Met de bovenste dop willen we kleinere investeringen aan moedigen!
Indien - door welke reden dan ook – dit project sterft: Krijg je je investering 100% terug betaald.
We hopen dat we de eXocoin als een lange termijn munt kunnen neerzetten. We willen niet een pump & dump kloon creëren zoals die overal zijn op dit moment. Een wijd verspreid eerste oplevering ( bereikt door de 1.5 BTC / 50 LTC cap ) voorkomt van iemand ( en van ons ) het dumpen van grote hoeveelheden EXO zodra het op een exchange komt!
De broncode wordt vrijgegeven! U moet maximaal een maand wachten na de lancering voor het wordt. Partial broncode:here.
Mining zal heel soepel en eerlijk beginnen. Er zullen lege blokken aan het begin zijn, zodat er geen behoefte aan strijd is tijdens de launch. Neem een kopje koffie en start dan je rigs ;-) [lege blokken zullen er voor ongeveer 1 uur zijn].
U kunt een escrow dienst te gebruiken! Zie hieronder voor details. We zijn nu zo eerlijk mogelijk met alle informatie die wij geven

Mining

- 6 maanden mining kader
- Geen ASIC zal ooit worden betrokken bij eXocoin (mining kader is te kort om een ASIC produceren in die tijd)
- Eerlijke lancering - beginnend met lege blokken
- GPU vriendelijke
- Bespaart procentueel meer elektriciteit, des te meer hashpower u heft (meer informatie hierover binnenkort)
- Geen premining

Risicio’s

- Iemand zou alle investeringen kunnen stelen: Dit gebeurt waarschijnlijk niet (streng beveiligde offline portemonnee en back-ups)
- Het project zal niet starten. Dit is geen enkel risico voor u, omdat we u 100% van uw investeringen terug geven in dit geval! We willen niet een snelle winst maken met een munt (anders zouden we een pump & dump munt creëren in een dag of sneller). We willen de crypto-scene veranderen. We willen de volgende generatie crypto (ik zou dit zien als 2e gen).

NXT VS eXocoin

NXT is al gelanceerd en er wordt veel over gepraat. Geen twijfel. eXocoin is niet een afdaling of kloon of iets anders wat in verband staat met NXT. eXocoin is gecodeerd vanaf nul. Er zullen functies zijn die NXT niet heeft. En het zal volledig open source zijn op een dag. Je kunt er niet 100 % zeker van zijn dat NXT niet een verborgen val heeft in de huidige binaire bestanden of iets dergelijks.
We willen NXT niet beschuldigen. Het is een grote innovatie! Waar we wel bezorgd over zijn is dat ongeveer 75 mensen de grootste aandeelhouders zijn van de munt. Dat is wat we willen veranderen met eXocoin.
Hoe breder het zich verspreidt, hoe beter! Het voorkomen van pump & dump van een enkele individu op de exchange en de waarde zakt naar 0.

NXT beschikt niet over een mechanisme om typos in transacties te voorkomen of om swapping bits te detecteren in transacties. eXocoin ontwikkelaar zal een grote hoeveelheid tijd investeren om transacties veilig te maken! Typos zullen ook worden gedetecteerd als swapping bits binnen in het netwerk of de computer laag. Je hoeft niet een adres van iemand te herinneren. U kunt inschrijven, kopen en aliassen verkopen voor hen decentraal!

Functie lijst

- Basic portemonnee GUI en commandline - tool, account overzicht, verzenden en ontvangen van EXO
- Blokken explorer geïntegreerd
- Registreren, kopen en verkopen van aliassen binnen de client (decentrale, p2p markt geïntegreerd!)

- Chat systeem: chatten met elke alias/account die u wilt decentraal
- Berichten binnen een transactie toevoegen (bijvoorbeeld een verwijzing id etc)
- Auto-update (kan worden uitgeschakeld in het optiemenu als je wil om het zelf te compileren), standaard ingeschakeld
- Streng beveiligde transacties: foutcorrectie, opsporen van swapping bits (en meer in de whitepaper)
- Veilige portefeuilles: Met behulp van een willekeurig bestand (gemaakt door de gui/CMD-tool) of een bestand van uw keuze (afbeelding, geluidsbestand, systeembestand etc). Je moet alleen weten welke bestand nodig is voor je authenticatie. Dan kun je 10.000 foto's opslaan van uw laatste vakantie op een usb stick. Alleen jij weet welke speciale foto je account zal openen!
- Nieuws over eXocoin ontwikkeling, aankondigingen, wisselkoersen enz. zal worden verstrekt binnen in de gui/cmd tool. Als het gaat om beslissingen dat de hele gemeenschap zal beïnvloeden (nieuwe functies), dan zult u de mogelijkheid hebben om decentraal te stemmen binnen in de client voor of tegen een idee en zult u transparent de resultaten van de uitslag zien.


Uitgebreide lijst met functies (gepland om te worden geïntegreerd op de lancering dag , maar zal niet vertragen)

- P2p decentrale uitwisseling binnen de GUI/cmd - tool! [BTC < - > alleen EXO]
met bescherming tegen fraude voor beide delen van de ruil!
- Meer zal worden aangekondigd in de whitepaper.
 
Investeringen

 early-bird investeringen: GESLOTEN

Om dit transparent te maken kan je alle investeringen die elk moment online zijn gemaakt observeren:
Adressen voor de 2de fase worden op tijd geleverd.

Op de lancerings dag zal elke belegger een e-mail met verdere kennisgeving ontvangen. Het is dus essentieel dat u en alleen u toegang heeft tot de e-mailaccount/bitcointalk profil die u ons verstrekt hebt.
Escrow Service

Ja je leest het goed! Wij accepteren escrow transacties! U stuurt uw Bitcoins/litecoins naar een betrouwbare derde partij organisatie van uw keuze (u kunt ook gebruik maken van bitcointalk leden). Er is geen nadeel voor u om direct te transferen naar ons adres, alleen moet u bij gebruik van een escrow een vergoeding betalen voor het gebruik van een derde partij service.

zie deze sectie op onze website voor meer informatie.

Tijdlijn

  Tijdlijn en whitepaper


Status

basic client/netwerk functionaliteit: GEDAAN
website: Online, in gestage ontwikkeling
Testnet loopt: Online   
whitepaper: vrijgegeven! Tijdlijn en whitepaper

 


Social

Twitter: https://twitter.com/eXoCoin 
Website: http://exocoin.org
Zoals gezegd - niemand kan garanderen dat dit een succes wordt, hoewel we echt geloven dat eXocoin een groot potentie heeft en het essentiële en nieuwe functies zal bieden. Het is ontwikkeld door een aantal goede software architecten en programmeurs met een universitair diploma in de IT die zeer zijn vertrouwd met C ++11. C ++ 11 zal zorgen voor hoge client snelheden. Het zal ook draaien op een Windows Vista of nieuwere computer zonder extra software (zoals java). Het zal niet nodig zijn .NET geïnstalleerd te worden.
We zullen alle investeringen terug sturen als dit project niet zal lancheren. De investeringen gaan naar een BTC (LTC) adres op een streng beveiligde computer- die een lichte linux distro runt, vers geïnstalleerd, niets anders op computer, alleen de versleutelde portemonnee! En een back-up op drie gecodeerde usb sticks in een kluis.
Er is geen premine voor de mining deel! Wij als ontwikkelaars hebben alleen uw beleggingen als een betaling voor ons werk. We zullen investeren met onze eigen bitcoins zoals ieder ander kan doen als early-bird belegger met een max van 1.5 BTC/50 LTC!

Deel alstublieft uw gedachten. Goede suggesties zijn altijd welkom. Mijn team en ik zullen ons uiterste best doen om eXocoin te laten slagen - om een soepel en eerlijke start te hebben en om het op de lange termijn als een next-gen crypto te realiseren. Niet een pump & dump actie. We willen de crypto scene permanent veranderen!#update: Om ervoor te zorgen dat de vroege investeerders (die worden geconfronteerd met hogere risico's) meer EXO voor 1 BTC krijgen dan een latere investeerder voor 1 BTC* zal het volgende mechanisme inschakelen in het onwaarschijnlijke geval dat dit zal gebeuren : zie de bovenste en de tweede - bovenste post van pagina # 2 : klik
* indien manier meer beleggers besluiten om te investeren in fase 1 in plaats van fase 2I, eXo_coin, am one of the developers of eXocoin. Please feel free to contact us (please in english) via PM or in the official english thread:
officiall ANN

Thank you
your
eXocoin team

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1568610766
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568610766

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568610766
Reply with quote  #2

1568610766
Report to moderator
1568610766
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568610766

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568610766
Reply with quote  #2

1568610766
Report to moderator
LIghtvelocityCoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 321
Merit: 250


View Profile
April 03, 2014, 06:09:51 AM
 #2

A great innovative project.
Try to invest some coins.

Beijideluotuo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 426
Merit: 250


View Profile
May 01, 2014, 04:24:53 PM
 #3

This is good coin.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!