cygan
Legendary
Activity: 3332
Merit: 8852
Crypto Swap Exchange
|
|
January 23, 2021, 07:53:51 PM |
|
wygląda bardzo dobrze - let the games begin życze wszystkim uczestnikom powodzenia
|
|
|
|
cygan
Legendary
Crypto Swap Exchange
|
|
February 17, 2021, 05:29:47 PM |
|
jesteśmy teraz w połowie tego okresu, a cena BTC przekroczyła już granicę 50k USD na dzień dzisiejszy pierwsze 3 miejsca byłyby obsadzone w następujący sposób: Airbuxf lokas0506 malevolent ostatnie miejsce zajmuje obecnie nasz gospodarz loterii, adamvp
|
|
|
|
adamvp (OP)
|
|
February 17, 2021, 10:11:52 PM |
|
Bo się zaraz obrażę i nie będę wrzucał aktualizacji aż do samego końca :p
|
I am looking for signature campaign pm me
|
|
|
malevolent
can into space
Legendary
Activity: 3472
Merit: 1724
|
|
February 17, 2021, 10:39:38 PM |
|
Bycie niedźwiedziem nie popłaca podczas bańki. Dlatego w tej edycji konkursu dałem bardziej optymistyczną liczbę, ale bez korekty przy tym tempie znowu mnie cygan permabull przebije.
|
Signature space available for rent.
|
|
|
adamvp (OP)
|
|
February 18, 2021, 08:56:15 AM |
|
No niestety dałem się wyleszczyc, bo ta korekta wydała mi się o kilka % zbyt powazna niz taka standardowa, zdrowa korekta; do tego trafilem na jakieś przeslanki, ktore potem okazaly sie byc przesadzone no i stalo sie :p Na szczęście nie zdazylem pozamykac pozycji przed zjazdem i trzymalem sie zasady, ze jak juz zjechalo o tyle % to lepiej poczekać na odbicie niz sprzedawac z dużą strata :p
|
|
|
|
Narrenturm
Newbie
Activity: 8
Merit: 0
|
|
February 26, 2021, 02:22:39 AM |
|
troche pozno ale to przez to, ze dopiero ogarniam BTC Moj strzal: 55 746 USD
|
|
|
|
adamvp (OP)
|
|
February 27, 2021, 08:08:55 PM |
|
@Narrenturm: dodany, BTW; Proszę bardzo, oto najnowsza aktualizacja wyników:
|
|
|
|
wwzsocki
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1731
EMONEYMAX.NET - BEST SHILL TEAMS AND CHATTERS!!!
|
|
March 06, 2021, 05:33:18 PM |
|
Widzę, że na drugim i trzecim miejscu idziemy łeb w łeb od jakiegoś czasu i ciągle jest szansa na wskoczenie nawet na podium jako zwycięzca. Oczywiście życzę wszystkim wygranej i jestem prawie pewien, że BTC zaskoczy nas jeszcze i zobaczymy zupełną zmianę w rankingu .
|
EMONEYMAX.NET - BEST SHILL TEAMS AND CHATTERS!!! | FULL PROOF OF WORK IN REAL TIME (all links, screens are shared in special Telegram group) | GUARANTEED VISIBILTY OF OUR COMMENTS | NO SHADOWBANNS ON X! (or any other Social media) | DELETED IN FIRST 24h CONTENT IS REPOSTED AGAIN! (with full delivery rapports) | ONLY REAL PEOPLE - NO BOTS (delivery of bot traffic only on request) | WORKED WITH MORE THEN 400 CLIENTS!
|
|
|
Flangler
Member
Activity: 963
Merit: 57
|
|
March 07, 2021, 03:04:05 PM |
|
Widzę, że na drugim i trzecim miejscu idziemy łeb w łeb od jakiegoś czasu i ciągle jest szansa na wskoczenie nawet na podium jako zwycięzca. Oczywiście życzę wszystkim wygranej i jestem prawie pewien, że BTC zaskoczy nas jeszcze i zobaczymy zupełną zmianę w rankingu . Moim zdaniem każdy ma jeszcze szansę. Zbliża się pamiętny 12 marca, może tym razem znowu będzie -40 % w jeden dzień
|
|
|
|
malevolent
can into space
Legendary
Activity: 3472
Merit: 1724
|
|
March 10, 2021, 01:27:35 AM |
|
Nie chcę się czepiać o szczegół, ale w sumie dopiero teraz zauważyłem – data mojego typu to był jeszcze 8 stycznia 2021 wg 'naszej' tzn. CET/UTC+1/GMT+1 strefy czasowej.
|
Signature space available for rent.
|
|
|
Narrenturm
Newbie
|
|
March 12, 2021, 03:22:03 AM |
|
widze siebie w polowie stawki... jak na pierwszy strzal i miesiac po rozpoczaciu konkursu, nie powiem, calkiem fajnie zobaczymy co sie jeszcze przez te 2 tygodnie z hakiem wydarzy
|
|
|
|
cygan
Legendary
Crypto Swap Exchange
|
|
March 13, 2021, 04:08:45 PM |
|
może znowu mam rację z moimi przewidywaniami co do ceny - kto wie, mamy jeszcze kilka dni... Bitcoin (BTC) po raz pierwszy przebił barierę 60 000 USD i osiągnął nowe ATH. Wygląda na to, że rozpoczęła się długo wyczekiwana kontynuacja hossy. https://bitcoin.pl/bitcoin-przebija-bariere-60-000-usd/
|
|
|
|
Narrenturm
Newbie
|
|
March 14, 2021, 03:27:51 AM |
|
|
|
|
|
Tytanowy Janusz
Legendary
Activity: 2156
Merit: 1622
|
|
March 14, 2021, 08:06:09 AM |
|
Moim zdaniem wybicie nowego ath i zarazem zmiana kodu na szóstkę z przodu przebiegła bardzo słabo. Mizerny wolumen, mizerna zmienność. Może to przez fakt, że nastąpiło to w weekend, kiedy to statystycznie mamy do czynienia z małymi ruchami i małymi wolumenami? Moim zdaniem potwierdzenie wybicia nowego ATH otrzymamy dopiero w poniedziałek jak na rynek wróci wolumen i zmienność.
|
|
|
|
wwzsocki
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1731
EMONEYMAX.NET - BEST SHILL TEAMS AND CHATTERS!!!
|
|
March 15, 2021, 09:55:40 PM |
|
Moim zdaniem wybicie nowego ath i zarazem zmiana kodu na szóstkę z przodu przebiegła bardzo słabo. Mizerny wolumen, mizerna zmienność. Może to przez fakt, że nastąpiło to w weekend...
Zupełnie się z Toba zgadzam, dotąd weekendy nigdy nie było ulubionym czasem dla BTC, a wszystkie ATH zostały właśnie wybite w poniedziałki lub noc z poniedziałku na wtorek. Wyglądało to bardzo mizernie, no i chyba mamy efekt takiego słabego wybicia, a jest nim poważny dump, poniżej ATH, co wcześniej tez nie miało miejsca. Po każdym wybiciu ATH cena BTC szła tylko wyżej, już nigdy nie wracała do niższych rejonów.
|
EMONEYMAX.NET - BEST SHILL TEAMS AND CHATTERS!!! | FULL PROOF OF WORK IN REAL TIME (all links, screens are shared in special Telegram group) | GUARANTEED VISIBILTY OF OUR COMMENTS | NO SHADOWBANNS ON X! (or any other Social media) | DELETED IN FIRST 24h CONTENT IS REPOSTED AGAIN! (with full delivery rapports) | ONLY REAL PEOPLE - NO BOTS (delivery of bot traffic only on request) | WORKED WITH MORE THEN 400 CLIENTS!
|
|
|
jartek87
Newbie
Activity: 4
|
|
March 18, 2021, 11:16:33 PM |
|
Mój typ kursu BTC na koniec marca to: 67 480.22$
|
|
|
|
adamvp (OP)
|
|
March 25, 2021, 09:50:56 PM |
|
Prosze sie nie niepokoic. Obiecuje wrocic tu rozliczyć nagrody. A moze i wcześniej .
|
|
|
|
Narrenturm
Newbie
|
|
March 31, 2021, 01:17:36 PM |
|
kurcze... wyglada na to, ze chyba moglem obstawic wyzszy kurs
|
|
|
|
cygan
Legendary
Crypto Swap Exchange
|
|
March 31, 2021, 06:45:00 PM |
|
kurcze... wyglada na to, ze chyba moglem obstawic wyzszy kurs hehe wygląda na to, że nasz malevolent tym razem się nie pomylił i wygra tą edycję
|
|
|
|
lokas0506
Member
Activity: 373
Merit: 37
|
|
March 31, 2021, 09:13:45 PM Last edit: March 31, 2021, 10:51:45 PM by lokas0506 |
|
+1
|
|
|
|
|