Maalesef kimse neyin ne olduğunu tam bilmeden dalıyor bu tarz işlere.
Hem XRP hem de LTC airdrop ile dağıtılacak Flare sayısı çok fazla. Elinde sadece bu airdrop etkinliğine katılmak için LTC tutan ya da almayı düşünen varsa 2 kez düşünsün derim. Aldığınız risk ile gelecek tokenin ederi orantılı olmayabilir. Flare'ın çok fazla supply'ı var ve bu beni rahatsız ediyor.
Bariz bir şekilde piyasada büyük coin'leri kullanarak hype yakalamaya çalışıyorlar bunu anlamamak için deli olmak lazım ama dediğim gibi çok büyük beklenti içinde olmak sizleri üzebilir.
Kısa vadeli ekstra LTC yükselişleri de mümkün bu süreçte ama bu bir yerde patlar demedi demeyin.
Korkum başka projelerinde bunları örnek alıp benzer hamlelere girişmeleri. Öyle bir şey iyi olmaz ve shitcoinlerin ortaya daha fazla çıkmasına vesile olur. Örnek veriyorum biz BTC tutanlara airdrop yazdık diye güven yayan shit dolar ortalık.
2017'de aichan böyle yaptı. elinde bitcoin tutanlara sanırım 1:10 oranında kendi coinini vermişti.
iş yapacak bir projenin bu şekilde airdrop yapması bana mantıklı geliyor. burada önemli olan 3 olay var:
- projenin iş yapacak olması
- diğer kripto para ile gerçek anlamda bir anlaşma yapılması
- airdropu yapılan projenin elinde fazla miktarda token olmaması. millete bindirmesin.
bu yöntemle fiyat tamamen insanlar tarafından belirleniyor. kötü tarafı ise
- balinanın daha da semirmesine yol açar.