bu crosschain muhabbetini icat eden wan dı 2017 de ico su oldu 2018 de piyasaya girdi. 5 dolardan tezgah altı piyasadan alabilmek için kavga edenler gördüm(ironi yapmıyorum). 9 usd de ath yaptı şimdi 50 centlerde. Düşünün %95 zarar ulan evine hırsız girse evin %95 ini çalamaz
yani böyle fikren güzel şeyler uygulamada fena patlayabiliyor. üstelik adamlar uygulamada da aslen kötü değil gayet güzel çalışan cüzdanları ve defi platformları var swaplar neredeyse beleş. fakat olmayınca olmuyor ,dikkat edin.
ne olursa olsun bu defi işlerinde artık birilerinin etheri devirmesi zor.
bu ether 2.0 olmaya çalışan tayfanın çoğu en fazla 2 senede piyasadan silinir. kimse bitcoin 2.0 olamadı(ether bile) , kimseninde ether 2.0 olabileceğini sanmam.
Bu düşünce yanlış. Wan için veya herhangi başka bir proje için.
Markette bunun gibi ATH'sinin %90-95 altında olan yüzlerce proje var. Ve son zamanlarda hepsi ATH'sine tekrar yürümeye başladı. Wan gider gitmez bilemem ama ayı piyasası çok acımasız geçti bence bu kadar sert tutum izlememek lazım.
Aynen üstat benimkisi yanlış.
Doğrusu şöyle olacak...
Bir akşam yatacaksınız , sabah uyandığınızda bir bakmışsınız boğa gelmiş.
Sizin portföy 1000x olmuş.
Porsche bayisinde alacaksınız soluğu.
Fukara satış elamanı size yaklaşıp önce hal hatır soracak.
Sonrada ilgilendiğiniz modeli.
Sizde ona tatlı tatlı gülümseyip model değil her modelin her renginden 1 er adet paketleyin diyeceksiniz...