Güzel bir girişimde bulunmuşsunuz, tebrik ediyorum öncelikle. Elinize, emeğinize sağlık.
Tasarım iyi görünüyor aslında. Göz tırmalayan bir durum yok. Muhtemelen mobil versiyonu da vardır. Mobil uygulama linki gözüme çarpmadı ama eğer yoksa muhtemelen onu da eklemeyi düşünüyorsunuzdur.
Benim merak ettiğim şunlar: Bu ödemeleri gerçekleştirebilmeniz ve hatta kar edebilmeniz için gelir modeliniz nedir acaba? Siteye üye olmadan biraz inceledim ve hiç reklam da çıkmadı önüme. Belki üye girişi yapıldığında çıkıyor diye düşünündüm. Biraz detay verebilir misiniz? Ayrıca şimdilik kaç üyeniz var ve kaçı aktif?
Bol şanslar ve bol kazançlar diliyorum.
Biz yazılım firmasıyız, Kripto Paralar üzerine yazdığımız yazılımlarda var ve aktif olarak Exchange işlemide yapıyoruz.
Gelir modelimiz Adsense odaklı ama şimdilik Kendimiz karşılıyoruz..
Adsense otomatik kod sistemini kullanıyoruz ve kullanıcıları aşırı rahatsız ediyor.
Optimize edip tekrar ekleyeceğiz ilerleyen günlerde.
Ne kadar gidecek böyle diyecek olursanız forumda cevapladık + video ile de cevapladık
Kullanıcılarımız gerçekten mükemmel 500'e yakın üyemiz var bunlardan hemen hemen 10 tanesi sistemi test etmek amaçlı bizim açtığımız üyeler 10 adet bile yoktur belki
Aktif olan kullanıcılarımızı genelde siteye girdiğinizde en üstte bulunan istatistiklerde görebilirsiniz.
%80 Aktif üye gözlemliyoruz 1 ay girmeyen üye 1ay sonra gelip bakıyor ve inceliyor.
Üye olmayan takipçimiz çok
analitik sonuçları öyle gösteriyor.
Her ay kendini 3'e katlayan bir site.
3- 4 ay içerisindeki beklentilerimizi karşıladı ayrıca Sitemiz için reklam vermedik hiç bir yerde sadece R10.net ve birde burada bizzat ben paylaştım.
Çok detay var aslında sitenin bizim hoşumuza giden en güzel tarafı gerçekten üye olan kullanıcıların kaliteli kullanıcılar olması.
Umarım forumumuz hak ettiği yere gelecektir zamanla
İnşallah sizde fikrinizi değiştirir aramıza katılıp ilk üyelerden olursunuz.
yorumunuz için teşekkürler...