Hocam sıtenızın lınkıne tıkladım acılmıyo keske tıklamasaydım gercı cunku boyle uzantılara ozellıkle newbıe ıle gelıp spam yapan cok oluyor neyse tıkladım acılmadı ayrıca bır cumlenıze gercekten takıldım
Krıptoparalar hakkında bılgı edınıp para kazanabılecegınız tek forum ?? Bıtcoıntalk bu ısın neresınde pekı ben sıze soyleyım tam merkezınde aslında sız bı nevı cakma btt acmaya calısmıssınız dıger konudada tanıtımda sımdılık amacımız google da ıyı yerlere gelmek demıssınız googleda ıyı yerlere gelmek dıe bı amac mı olur ayrıca bı foruma neden cuzdan eklentısı gereksın kı onu da anlamadım mesela nasıl bı seffaflıktan bahsedıoruz prıvate keylerın bılındıgı cuzdan olusturulan bı sıtemısınız? Bu dolandırıcımısınızın kıbarca sorulmus halı
Boyle bı forum kurdugunuza gore burada da daha oncelerden bulunmussunuz keske acık acık ana hesabınızla gelıp boyle bı dusuncem var fıkrınız ne dıe sorsaydınız 17 goruntuleme sıfır cevap sanırım herkeste aynı ızlenımı yaratmıs guvensızlık bu forumdan sıze kayacak cok az kullanıcı vardır bence
Art nıyetlı deılsenız basarınızı dılerım ama art nıyetlıysenız cok amacınıza bu forumda en azından ulasamazsınız
Site 24 gündür bir kez kesintiye uğramadı
Ön yargılı olup anlamadığınız konu hakkında yorum yapıp aşağılamak kötülemek yerine kafanıza takılanları sorsanız seve seve cevap veririm.
Siz satosahiturk'ten ne anladınız ?
17 gösterim ve 1 yorum yok demişsiniz
17 kişi gereksiz mi bakmış demek istiyorsunuz? ben size açıklayayım emin olun, O 17 kişi kalitesini anladı sitenin bu yüzden siz gibi gereksiz görmedi. gereksiz yorum yazmadı.
Ama siz ne yazık ki incelemeden yorum yazmışsınız.
Ayrıca burada tek üyeliğim bu forumu inceleyin trust pilotta telefon numarama kadar yazıyor.
Adım soyadım firmamızın adına adresine kadar her şey paylaşılmış.
Yazık size ve sizin gibilere.
Maksadınız sadece konuyu okuyacak kullanıcılara kötü bir izlenim vermek.
Umarım bir gün bu yorumunuzdan dolayı utanırsınız.
Ref kasmıyorum.
Para kazanmıyorum.
Kimseyi kandırmıyorum.
İmzamda reklam bile yapmıyorum ref toplamıyorum
Geldim sizlere forumumuzu tanıtmak istedim
4 aydır r10.net te tanıtımlarımız mevcut
Bir allahın kulu gelip boş boş yorum yazmadı herkes başarılar diledi.
Durup durup yazasım geliyor
Cümleye bakınız
keske tıklamasaydım gercı cunku boyle uzantılara ozellıkle newbıe ıle gelıp spam yapan cok oluyor
Cümle kuramıyorsunuz.
Cümle kurmanızı geçtim böyle uzantı diyorsunuz ? uzantı dediğiniz nedir? TLD'i kastediyorsanız .Com global bir uzantıdır.
Bu yorumda kendinizi anlatmışsınız zaten fazla söze gerek yok.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5315194.msg56284799#msg56284799Genellıkle mıllet olarak oyleyız tabı burada oyle olmayanlarda vardır herkesı aynı kefeye koymak dogru olmaz ama bıseyın dogrusunu arastırmadan dırekt elestırmek kanımızda var ben yınede sıfır ekran kartını ıkıncı ele tercıh ederım
Bir şeyi araştırmadan eleştirmek senin Kanında var. Milletimiz diyerek yanına yandaş arama hocam.
ayrıca bı foruma neden cuzdan eklentısı gereksın kı onu da anlamadım
anlamazsınız çünkü insanlar bitcoin çeksin hesaplarına diye var.
anlamazsınız çünkü cüzdanın arka planda ne işe yaradığını bilmiyorsunuz
anlamazsınız çünkü anlayacak kadar bilgili değilsiniz.
anlatayım, kullanıcılar bakiyelerini anlık olarak istedikleri zaman başka sitelere veya cüzdanlarına çeksin diye var.
biz bitcoin cüzdanımızı bu amaçla kullanıyoruz.
veya bir birlerine ücretsiz bitcoin transfer etsin diye
veya birbirleri ile ticaret yapabilsinler diye
veya imza kampanyasında direk anlık olarak bitcoinlerini alsınlar diye.
birbirlerine bitcoin versin diye.
cüzdanı biz bir çok amaçla kullanabiliyoruz.
btt'den kastınız bu site ise? siz hariç herkes davetlidir.