Bir konuya dikkatinizi çekerim, dikkat ederseniz alınan bitcoinin sahibi Tesla, Elon Musk acaba şahsi olarak hiç mi girmemiştir? Çünkü Coinbase üzerinden büyük btc çıkışı 2 kere var, bir şey bildiğimden söylemiyorum ama bence biri Tesla için, diğeri şahsi hesabına olabilir. (Ya da tamamen uydurdum)
Girmemiş olur mu o ya. Ne malın gözü ne zeki adam o. Kim bilir nerelerden kaç dolarlardan aldı. Bu adam Paypal'ı kurmuş bi adam. Para transferi vs az çok vizyonu olan bi adam. Geçenlerde bi gün doge bi gün btc falan yazması bile kendi işine gelecek hareketlerdi muhtemelen.
Bir konuya dikkatinizi çekerim, dikkat ederseniz alınan bitcoinin sahibi Tesla, Elon Musk acaba şahsi olarak hiç mi girmemiştir? Çünkü Coinbase üzerinden büyük btc çıkışı 2 kere var, bir şey bildiğimden söylemiyorum ama bence biri Tesla için, diğeri şahsi hesabına olabilir. (Ya da tamamen uydurdum)
Bu seviyelerden önce, bu alımlar isim vermeden gerçekleşebilirdi.Elon Musk Zeki adam hocam.Bu seviyelerden çok önce, en geç kurumsal alımların geldiği ilk anda o da toplamıştır diye -düşünüyorum.-
Mümkün mü?Doge shilleyen Elon, tabii ki
BTC toplamıştır.
Tabii ki, ben de bundan eminim, zaten söylemeye çalıştığım şey de aslında bu, böyle bir parlak fikir geldi aklıma demiyorum, tam tersine birçok kişi aynısını düşünecek, eminim şöyle düşünen çok vardır: "Ulan Teslaya birbuçuk aldıysa kesin kendine de 300-500 milyonluk almıştır, bu herif de zehir gibi, güvenip parasını bağladığına göre bu bitcoin güvenilir bir şey demek ki" ve bu çok önemli.
Çünkü emin olun bitcoinin uyuşturucu parası olduğunu düşünen çook sayıda insan var hala.