Hahaha dobro si ovo opisao. Uglavnom tako krene,deluje kao da ce izgubiti bez osvojenog seta ali eto,preokrene i to ubedljivo pobedi. Ne znam jos koliko ce moci,mislio sam da ce lepo okaciti reket o klin posle olimpijskih igara ali covek nece da zavrsi karijeru izgleda

Pa čovjek se puni energijom pijući vodu iz tunele ispod piramida u Visokom i s vremena na vrijeme ide tamo na meditaciju i oporavak u tunelima. Dokle god ima te vode, bit će i Novaka na vrhunskom nivou. Zanemarit ćemo to da tokom većeg dijela svoje karijere to nije radio i opet je bio uspješan.
Mislim da je baš prošle godine na Wimbledonu spominjao da pije tu vodu pa su ove godine mediji samo reciklirali te članke.
Cak sam pogledao danas na yt-u ceo prilog o tome,cak je dolazio i sa suprugom tu

Vidi se koliko je odusevljen i koliko voli doci tu,samo onda nek je te vode tu
Skidam kapu stvarno,covek je i dalje u odlicnoj formi,voli da igra,dosta cesto igra i protiv "publike" i opet pobedi.Zao mi je sto Goga Ivanisevic vise nije u timu,ali citao sam da su i dalje dobri prijatelji. Sa Ivanisevicem je osvojio 8 grand slemova,sto je ozbiljan broj. Ali koliko vidim mlada krv dolazi i to mi se svidja. Odusevljen sam Alcarazom koji je pokazao da moze biti bolji i od svog sugradjanina Rafe Nadala,tu je takodje i Sinner koji me je takodje odusevio sve do one situacije sa doping testom,i to je dobio 3 meseca zabrane,toliko da se odmori do nekog veceg turnira... Ali svakako dolaze mladji,nadam se da ce biti makar blizu Rogera,Nadala,Djokovica,Cilica,Murray-a i da ne nabrajam

Ne znam sta se desilo,generalno ne pratim puno tenis,secam se Borne Corica,ali nisam dugo cuo da li igra i sta radi ?

Secam se 2018. u Sangaju kad je pobedio Djokovica i u finalu izgubio od Federera od tad sam slabo cuo za momka