farklı bir riser ile deneme şansınız varmı? windows kullanıyorsanız aygıt yöneticisinde kartlar normal olarak görünüyor mu?
maleesef elimde 3 adet riser bulunuyor, şuanda 2 kart aktif olarak gözüküyor 1 tanesi gizli olarak ve düşük hashrate devam ediyor tek kartta 30 üstünde alırken 2 kart 30 veremiyor
çalışan kartların birinin riserını görmeyen riser a takın deneyin öyle de olur.
riserlardan bir tanesinin pcye takılan ucu bozukmuş yenisiyle değiştireceğim, ama düşük hashrate olayını hala çözemedim
düşük hash veren kartı komple riserdan sök anakarta normal tak. o sırada psu ya bağlı başka kart da olmasın. bi bak bakalım.
süzelmezse 2 dakikada hiveos yazdır usb ye bazen windows sürücülerinden öyle sorun yaptığını okumuştum. sürücüleri silip yeniden kuruyorlar falan ama o kadar uğraşacağına hiveos daha hızlı pratik çözüm gibi geliyor.
nvidia olmasa bios mod falan derdik ama o da değil. en fazla o.c ayarlarındandır, onlara bak.
netten yardım ettiğim biri verdiğin ayarları girdim kartım bozuldu falan dedi. sonra baktığımda 2050 yerine 205 yazmış . abi acemiyim kusura bakma ehe he dedi geçiştirdi . öyle birşey de olmasın.