Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak haftasonu etkinliği şeklinde değil, pandemi sebebiyle bir günlük etkinlik olarak göreceğimiz All Star bu gece (pazarı pazartesiye bağlayan gece) Türkiye saatiyle 02.30'da gerçekleştirilecek.
02.30'da açılış seremonileri ile başlayacak programda Üçlük Yarışması ve Yetenek Yarışması'nın ardından saat 5 civarında All Star maçı başlayacak. Smaç Yarışması devre arasında gerçekleştirilecek. Jürinin yarışmacılardan daha yetenekli olması düşündürücü
Maç için ilk 5'ler şu şekilde:
Doğu Konferansı (Team Durant): Kevin Durant (Brooklyn Nets), Joel Embiid (Philadelphia 76ers), Bradley Beal (Washington Wizards), Kyrie Irving (Brooklyn Nets), Kawhi Leonard (Los Angeles Clippers)
Batı Konferansı (Team LeBron): LeBron James (Los Angeles Lakers), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Stephen Curry (Golden State Warriors), Nikola Jokic (Denver Nuggets), Luka Doncic (Dallas Mavericks)
Cipsleri aldım ve alarmımı kurdum
Yaklaşık 20 yıldır her allstarda kalkıp her etkinliği izlerim, bu sene maalesef çok heyecana kapılamadım. Son yıllarda zaten NBA'deki düşüşle beraber allstardan da yeterince tat alamıyoruz. Yıllardır smaç yarışmalarındaki haksızlıklardan dolayı bu sene jüriyi sağlam tutmuşlar ama katılımcılar yetersiz geldi şimdi de. Bakalım nasıl bir gece bizi bekliyor olacak
Bu sene favorim Team LeBron, MVP ise Giannis Antetokounmpo diye düşünüyorum. Sizin favorileriniz kimler, izleyecek misiniz?