konu trollerin ağlayıp rahatladıkları psikolojik destek seanslarına dönüşmüş. hatta o kadar ağlıyorlar ki, konuyu resmen ağlama duvarına dönüştürmüşler. şişştt alooououuuuuu; hadi yine iyisiniz, size peçete getirdim. :)
mesela mandown denilen trol bir postunda müslüman olduğunu ima eder, bir postunda öldükten sonra yok olacağından bahseder. normal şartlarda trollüğün de bir haysiyeti var ama işte cexap buraya hep en kalitesiz elemanlarını gönderiyor. :)
ya ne anlatıyorum ben; bu arkadaş öyle biri ki, çin'den gelen test kitlerinin parasını atatürk'ün ödediğini bile iddia etmişti zamanında (
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5234799.0); muhatap aldığımız seviyeye baksafafafasfasfa! :) yani aslında tam kendisinin söylediği gibi, ne olsa paylaştığı şeylerin %99,9'u palavra! onun tek ve en büyük hatası ise herkesi kendi zeka seviyesinde sanıyor olması; çok yazık, bazı insanlar bir ömür kendisini çevresindeki insanlara güldürerek yaşamak zorunda kalıyor, ne kadar acı verici, ne kadar kötü bir hayat... :)
diğer arkadaşların kuyruk acıları büyük olduğu için onlara değinmeyeceğim, bence diledikleri kadar ağlayıp zırlayabilirler. :)
bu forumda teyit.org ve malumatfuruş gibi sitelerden en çok alıntı yapıp paylaşım yapmış biri olarak söylüyorum: bu butonu hiç kullanmadım, yanlışlıkla basmak dışında hiç kullanmadım, trollerin aciz bir şekilde çırpınışını görmeye devam etmek istediğim için ve en önemlisi bundan zevk aldığım için kullanmamaya devam edeceğim. :)