Ako želiš ući u kripto svijet rađe te novce direktno uloži u neku kripto valutu, ako ne misliš istraživati najbolje BTC ili ETH. Idi preko mjenjačnice da imaš trag novca kako bi kasnije lako dokazao odakle ti kripto valute ako ćeš morati prijavljivati porez na zaradu.
Jel ovaj Bitcoin-store smatraš pod mjenjačnicom?
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5281558.0I razmotri da li je sad pravi trenutak za ulazak ili pričekati pad tržišta, do sad je kripto svijet ima nekoliko padova tržišta, no rast je svaki put bio na više vrijednosti, no ponekad je potrebno čekati 3-4 godine.
I najvažnije ulaži novac bez kojeg možeš.
Ovo sam danas baš i razmišljo dali je pravi trenutak sad uć u kripto i kupit neki coin. Razmišljao sam da bi možda i mogla preko ljeta opast vrjednost Bitcoina, a vjerovatno i ostalih, jer dolazi ljeto, a samim time ljudi će možda manje trejdat sa kriptom jer dolaze godišnji, ljudi idu na more, otvaraju se kafići restorani, ljudi će provodit više vremena vani nego pred kompijuterom i zbog toga razmišljam da je možda najbolje sačekat da završi ljeto, da malo opadne vrjednost kripto valuta, te ga kupit pred kraj ljeta i možda se može imat neka zarada preko zime, ako poraste vrjednost.
Isto sam razmišljao uložit u DeFi, ali vidim da sad treba par tisuća $ da ima neka isplativost u tome, a pitanje je kako će biti kasnije, dali će trebat još veći novac da se ima isplativosti u tome, ili ne
Ja sam isto mišljenja da se sad nikako ne isplati ulaziti u rudarenje. Istina, sad možda kalkulatori daju procjenu povrata u roku od nekoliko mjeseci ali tko zna koliko će trajati ovakve cijene transakcija na Ethereumu.
Po kalkulatorima je po 8-9 mjeseci da imaš ROI, a meni se je činilo super isplativo jer sam vidio novi stroj za 1500$, ali sad kad gledam čini mi se kao scam, tako da bolje ni nerazmišljat to kupovat jer ću nekom poklonit taj novac, a vjerovatno ništa neću dobit.
Ovo da nezna niko kolika će vrjednost bit ETH, ili nečeg drugog za godinu dana nemožemo znat, jedino predpostavit kad je najbolji trenutak za ulaganje, a ni tad nismo 100% sigurni