Olaya siyasi olarak bakmıyorum haber mahiyetinde paylaşım yaptım. İşsizliğe faydası olabileceğini düşündüm ve Halen yerli üretim fabrikamız olmadığından yakındım. Burada trol bir durum görmüyorum. Benim için siyasi görüş değil önemli olan ülkemin geleceği ve ilerlemesidir. Gidişatımız hiçte iyi olmadığını düşünüyorum Bilim, teknoloji ve enerji alanında ilerlemeliyiz.
pardon kanka, doğru düzgün türkçe yazamayan 80 tane alt hesabıyla ortada dolaşan bir trol arkadaş vardı da seni bir an için onunla karıştırdım.
1- habere konu olan şirket yabancı ortaklı özel bir şirket statüsünde bulunuyor. yani biz kendi aracımızı üretsek de üretmesek de böylesi büyük ve güçlü yatırımlara kapımızın her zaman açık olması gerekiyor. bu adamların buraya gelmesi ve yatırım yapması bile bizim için lütuftur, başarıdır.
Ford Otosan (Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.), Ford Motor Company* (%41) ve Koç Holding’in (%41) eşit oranda hisse sahibi oldukları halka açık (%18) bir şirkettir.
https://www.fordotosan.com.tr/tr/kurumsal/ford-otosan-hakkinda/ford-otosana-genel-bakis2- sen çeşme/musluk açılışı yapan ya da twich hesabı açan adamları bilim milim diyerek günlerce parlatıp mamanı kazanmaya devam edebilirsin ama türkiye'nin gerçekleri bambaşka bir şekilde ilerliyor.
bir daha karşındaki insanı hafife almaya çalışırken de kendi aklını referans olarak kullanma tamam mı?
ulan! motor_dizel 5816'nın çevresinde turlayıp insanları birbirine kırdırırdı, dibine kadar da vesayetçi ve statükocuydu ama rasyonel bir vatanseverdi. valla motor'u özleyeceğim aklıma gelmezdi emenike!