Globalde çok rağbet olmasına rağmen lokalde konusu açılmamış.
az önce coinlistde satış başladı. 1.33 dolara satılan rally i 0.6 dolardan satacak.
kafadan 2x ile alan alıyor olacak.
casper satışı gibi kuyruk yaptılar.
pek rağbet olmaz demiştim ama 62.000 sıradayım şu anda.
Satış duyurulduğunda 0.3$ olan RALLY şu anda 1.3$ ve uzun süre kilitli token satın alacaksınız.
Çok mantıklı bir hareket mi emin olamadım.
Üstelik toplam RLY miktarı 15milyar ve dolaşımda çok ufak bir rakam var. Uzun süre için ben mantıklı görmedim.
mantıklı olmadığı bariz belli kriptodan anlayan biraz mantık yürütebilen biri çok mantıksız olduğunu kolayca görebilir. problem şu ki piyasaya yeni giren ve casper satışına katılamayan bir çok kişi yeterince araştırmadan buna girmiş olabilirler. adamlar bundan faydalanarak hem token fiyatının yükselmesini sağladılar hemde ellerindeki malın bir kısmını kilitli biçimde yenilere kakaladılar.
yaptıkları şey suç bence, umarım coinlist ileride bu yüzden ceza alır.
Hocam burada katılmıyorum sana. Suç diye bir şey yok.
Koşullar yazıyor. İyi kötü araştırma yapmadan satın alan varsa da kusura bakmasın milli piyango gibi düşünecek. Ama en azından amorti şansı yüksek yine. Yani en kötü herkes koyduğu paranın tamamını alamasa bile bir kısmını geri alır. Ya da uzun vade bekleyip marketin bir daha yukarı yapmasını dileyebilir.
dostum sen öyle san, burada iki büyük suç var.
1- fiyat manipülasyonu. coinlist satışı haberinden sonra fiyatta gereksiz bir yükseliş oldu
2- piyasaya yeni giren bilgisiz yatırımcıların cahilliğinden faydalanmak.
koşul moşul dinlemez bu olay. zamanında ico su yapılan abd tabanlı bir çok proje sec ten ceza yiyip kapanmadımı? bu projeler kyc yapmalarına ve alıcılara her türlü sözleşmeyi imzalatmalarına rağmen ceza yemekten kaçamadılar.
coinlist abd tabanlı bir şirket olarak ileride büyük bir ceza yerse hiç şaşırmam hatta mutlu bile olurum.