Yasak aşkı ortaya çıkan CHP'li Gemlik Belediye başkanı:" İnsan beşer kuldur şaşar" dedi.
“İŞ SİYASETÇİYİ LİNÇ KAMPANYASINA DÖNÜŞTÜ”
Özel hayat üzerinden belediye yönetimine ve partisine saldırı olmasını kabul edemeyeceğini belirten Sertaslan,
‘'Öncelikle ailemden özür dilerim. Konu yargıda ve gizlilik kararı var. Bu ilk ve son konuşmam olacak. Yargının verdiği karar neticesinde herkes hak ettiğini yaşayacak.
Haber özgürlüğü yerine iş siyasetçiyi linç kampanyasına taşınınca iki kelime söylemek zorundayım.
Kimseyi kandırmadım. İki yetişkinin karşılıklı hatasıdır bu yaşadığım. Özel hayatının gizliliği lafına sığınmıyorum” dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/belediye-baskanindan-yasak-ask-aciklamasi-kimseyi-kandirmadim-6359322/Özel hayatı üzerinden partisine saldırılmasını da kabul etmeyeceğini söylemiş Bu ülkede a partisinin mensubu hata yaparsa
"Bunların zaten hepsi böyle"
Bu ülkede b partisinin mensubu hata yaparsa.
"Bu konunun partiyle ilişkilendirilmesi doğru değil"
)
Yemin ederim komedi gibi ülke, sonra efendim yok muasır medeniyetler seviyesine çıkamamışız, bu ülkede yaşanmazmış falan filan. Yanlış yapan herkimse hesap soracak cesaretin var mı?
Yoksa senin hesap sormak dediğin tek taraflı mı? Ezberlerin eğitim diye yutturulduğu bir ülkeden de başka bir şey beklenemez zaten.