Burak insanlara efendice cevap vermeye çaliştikça cebinde beş kuruş para olan Türk cahil yatirimci kitlesi adamin tepesine çikip üç kuruşluk akillariyla adama nasihat verir olmuşlar. Bu scam dedikleri proje Bithumb Global tarafindan başlatildi. Ekipte üç kişi var diye projeyi küçümsüyorlar. Ah akli evveller hala niteliğin nicelikten üstte olduğunu anlayamadiniz mi? Demekki Burak on kişinin yaptiği işi tek basina yapabilecek kadar donanimli bir yazicilimciymiş ki Clover wallet çatır çatır cross-chain çalişiyor.
Proje katlar, katlamaz o ayri konu ama asil mesele Türkler’in sayilar, buyukluk ve gosterisle kafayi bozmuş olmasi. Ekip 3 kişi ne demek ya? İsteseler adam başi 5’er k CLV atarak diğer projeler gibi 100 tane advisor koyamazlar mi? Bu ne cahillik ya
.
Not: Bu mesajin forumla alakasi yok. Sitemim telegram gruplarindaki vasat kitleye.
Kesinlikle katılıyorum.
Hadi her şeyi geçtim de adamın o grupta olduğunun farkında değiller ya da daha kötüsü bile bile yapar gibi "bu tipin yaptığı işten ne olur", "böyle tipi olan adamın çalıştığı projeye yatırım mı yapılır" gibi şeyler yazanlar var.
Yani Clover alırsın almazsın o herkesin kendi bileceği iş ama adamın olduğu yerde böyle şeyler yazmak hiç de hoş değil. Ne kadar tanıyorsunuz ki adamı? Hakkında ne biliyorsunuz? Bizim dış görünüş yargısını aşamadığımız her gün bu topluluktan umudumu biraz daha kesiyorum.
Küçümsenen Clover projesi;
* Alameda, MoonWhale ve PolyCapital gibi bir çok firmadan yatırım almış
* Coinlist gibi doğru projeleri listelemeye çalışan yerde satışı yaptıran
* İlk defa gerçek anlamda çalışabilecek bir cross-chain vaadiyle gelmiş...
Yani bu konularda yorum yapan adamlara sormak lazım. Siz bugüne kadar çirkin eleştirileriniz dışında neyi başardınız.