Arkadaşlar tamamen merak ettiğim için sormak istiyorum belki aramızda bilen vardır. "Her önüne gelen NFT projesini" 3 milyon, 5 milyon, 10 milyon dolarlık ETH karşılığında satın alan bu anonim hesap nedir, kimdir bilen var mı? NFT geleceğin sanatı, dijitalleşme vs. hepsine okeyim ancak Vitalik misin nesin be abicim. Para mı temizliyorlar bu yöntemle anlamış değilim.
Bu benimde aklımda. Uçana kaçana binlerce dolar basan adamlar var. Bunların temiz iş olduğunu düşünmek zor.
Geçen gün bunu anlatan bir tweet vardı. Bulmaya çalışacaktım ama Twitter PC'den açılmıyor bugün.
Özetle adam şunu yazdı elinde bir NFT var. Ve bunu 2 milyon $dan satışa çıkardı. Sonra kendisi başka bir cüzdandan teklif verip 2 milyon a satın aldı. Ve arkasından bunu yarı fiyatına satılığa çıkardı. Aslında hiç bir değeri olmayan bir şey potansiyel 1 milyon $ olarak elinde duruyor. Manyağın birisinin çıkıp alıyorum demesine kadar.
Adam bunu anlattı ama orada atlanan bir olay var. Ben sattım ve ben aldım diyelim. Alın size bedavadan para aklama. Soran olsa ben kedimin resmini çektim ve 2 milyona sattım diyebilirsiniz. Kim yok artık diyebilir ki şu ortamda.