|
April 21, 2021, 06:20:33 PM |
|
van kedisi coininden haberi yok galiba kimsenin btctalk aleminde, yerli piyasada fazla ilgi görmesede, asya piyasının baya ilgisini çekti geçen hafta coinmarketcupta 1. oldu asyada .. sperm ve egg çıkaracaklarını ilan etti takım, sperm hatta piyasaya çıktı presaleden 100x civarı tavan fiyat gördü, yakında egg çıkacakmış, ilgilenen varsa pancakeswap piyasasıyla küçük bi miktarda olsa denemeleri faydalarına olabilir ..
proje ilginç derecede karışık belkide insanlar anlamadıkları sadece kedi sevdikleri için yatırım yapıyorlar bilmeiyorum, fakat kar oranları dikkat çekici ve takım tokenleri 3 ay boyunca kilitledi geçen hafta, telegramdan vancat comunity ve türkiye kanalarından takip edebilrisiniz ,telegramda 20 bine yakın global takipçisi var, twitterda baya aktif kullanıyorlar.
baktım kimse bişey yazmamış, sanırım bu kadar kar getiren, son zamanlarda bi defi coinin konuşulmamış olması garip geldi. safemoon kadar olamasa da o potansiyeli taşıyor gibi. vancat ve sperm yatırım için düşünülebilir, yatırım yapmasanızda takip edin derim kısacası,
egg ön satış sonrası 20-30x bekliyorum, bakalım izleyip göreceğiz . defi borsalarında ilginç xli karlar var bu boğada, cz bu fırsatı uniswapla gördü ve pancakede hızlı davrandı, sanırım bnb fiyatıda bu zamanlamanın doğru olduğunu kanıtladı bize.
|