Sanırım deneye deneye hepsini kullanacağım bu gidişle.
Tronlinkten söylemek istemediğim bir birimi swap ile trx'e çevirmeye çalışıyorum. Sanırım param yandı yanmadıysa kurtarılabilme imkanım var mı?
Bu şekilde başarısız oldu sebebi:
OUT_OF_ENERGY
İlk defa kullandığım için ne işe yaradığını çözemedim. Biraz araştırdım, kafam iyice karıştı. Hesabımda swap yapmadan once 10 trx vardı yanlış işlemden dolay swapda boşa gitti. Şu an çevirmek istediğim birim justswap panelimde gözüküyor fakat tronlinkte gözükmüyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim? enerji ne anlama ve ne işleve geliyor yardımcı olur musunuz?
Cüzdanıma daha fazla trx mı atmam gerekiyor fee için? Karışık anlattıysam sabah düzgün bir kafayla tekrar açıklayabılırım. Teşekkürler şimdiden
Araştırmamın sonucunda bunu buldum ama ne demek istediğini anladıgımı sanmıyorum
Out OF Energy Solution:
1.If EnergyOFAccount < curInvokeEnergyLimit, indicating the caller has insufficient remaining energy and TRX balance, you need to deposit TRX.
2.If EnergyOfFeelimit < curInvokeEnergyLimit, indicating the fee limit setting is too small, you need to increase the fee limit. The maximum fee limit is 1000 TRX.
For this transaction, the feelimit is 160000SUN, which is equivalent to 16000 energy, which is smaller than curInvokeEnergyLimit [21148], and the feelimit needs to be set larger.