Bilinçli kullanıcılar tarafından beklenen bir olaydı Thodex'in exit scam yapması. Bitcointalk'ı az çok okuyan herkes son aylarda işlerin yolunda gitmediğinin farkındaydı. Hem finansal sorunlarını hem de teknik ekibin yetersizliğini birleştirdiğinizde uzun vadeli ve rekabetçi bir tutum olmadıkları açıkça görülüyordu. Televizyonlarda yayınlanan bol ünlü içeren reklamlar, şehirlerin reklam tabelalarını kaplayan reklamlarla, sahte araba çekilişi ve son olarak bonus DOGE kampanyası ile birlikte kaçış için tüm hazırlıklarını yapmışlardı.
Kullanıcıları bir çok kez uyarılmış olsalar da kaçış olasılığına inanmak istemediler ve büyük kayıplarla karşılaşmış olma olasılıkları çok yüksek.
THODEX'te Dev Hediye Festivali Başladı! (16 ekim)
Başlık içeriğini okursanız çekilişin sahte olduğunu ve bir noter tarafından onaylanmadığını anlayabilirsiniz.
thodex rezaleti!!! (16 şubat)
Bir kullanıcıya private key zannettikleri TxID'yi yatırımlarını kurtarması için verdikleri rezaletin paylaşımı.
TxID ile private key farkını bilmeyen bir teknik ekibe sahip borsadan beklentiniz yüksek olmasın. Ayrıca private key paylaşımı güvenlik önlemleri sebebiyle çoğu borsa tarafından yapılmaz. Size private key yerine TxID vermiş olmaları ve bu konuda ısrarcı olmaları tam anlamıyla bir rezalet. Çoğu borsa kurtarma işlemlerini doğrudan kendileri yaparlar. Hitbtc gibi bazı borsalar bir miktar ücret karşılığında kurtarma işlemlerini yürütüyor. Sizde zaten ücret ödemeyi teklif etmişsiniz. Paribu üzerinden gönderim gerçekleştirdiğiniz için işleminiz ethereum ağında gerçekleşmiş olmalı. Ethereum ağında ERC-20 tabanlı bir tokeni kurtarmak güvenlik önlemleri alındıktan sonra sadece saniyeler sürer. Anladığım kadarıyla Thodex ekibi çoğu konuda yeterli beceriye sahip değil ve amatörce davranıyorlar.
thodex'e bir türlü yatmayan paralar!! (14 şubat)
THODEX 4 gündür TXID oluşmayan işlemi gerçekleştirmiyor (17 mart)
Kullanıcı çekim işlemlerinde hatalar 1 ay önce başlamış.
Thodex/Koineks Borsası Coin Transferini Kapatıyor (19 ocak)
Bunların hepsi birer olasılık yine de hakkında oldukça fazla şikayet olan Thodex borsasından uzak durmanızı tavsiye edebilirim. Yoğunluğun yüksek olduğu zamanlarda her borsa benzeri sorunları yaşayabilir ancak Thodex sicili çok temiz bir borsa değil ve teknik ekipleri kesinlikle yetersiz.
Bu işlere dün girmedim hocam thodex borsasında en yüksek hacme sahip kişilerden birisiyim 100 milyon tl üzerinde bi hacmim mevcut thodex de 2017 yılından beridir kullanıyorum güvenilirlik konusunda sorun yaşamıyorum. Sürekli yaşadıgım sorunlar alıştık artık thodex'in walletleri boşalmış durumda karşılıgı olmadıgı icin dönüşüm yapması gerekiyor birisi btc gönderimi yapıcakki benim gönderimimi yapsın şuan bu sürec icersindeyim az bi tutarda cekmiş olsaydım gönderimi yapılıcakdı.
Ne saçmalıyorsunuz ? Bir borsada sizin hesabınıza tanımlanmış, satın aldığınız
BTC varsa ve çekim isteğinde bulunduğunuzda size ellerinde olmadığı için gönderim yapamıyorlarsa sizi dolandırıyorlar demektir. Kullanıcı hesaplarına tanımlı kaç adet
BTC varsa borsa cüzdanında o kadar
BTC olmalıdır. Aksi taktirde hayali ticaret gerçekleştiriyorlar demektir.
Borsa size olmayan bitcoini satılmasında aracılık edemez.