Hemen satacak arkadaşlar varsa bilgilendirme yapayım arkadaşlar. Sanıyorum aynı gün yani 15 mayısta lending-borrowing platformu kullanıma açılacak. Ardından ciddi bir marketing çalışması başlatılacak ve takımın dediğine göre top 10 exchange listemesi ya da listelemeleri gelecek.
Bunların dışında NFT, Gaming vs gelişmeler de bu ay bekleniyor. Yeni NFT marketplace kullanıma açılacak. ETNA ekibi de hızlı bir şekilde genişliyor. Yeni işe alımlar yapılacağı ve 1-2 aya ekibin 20 kişiye ulaşacağı söylendi.
Kısaca, o vakit ne olacağı bilinmez ancak belki hold etmek daha çok kazandırabilir.
Kesinlikle bu yazdıklarına katılıyorum. Konuyu dün gece açtım ve bu saat itibariyle bir adet etna token 0.92 $'ı buldu 48 saatlik süre içersinde proje x4 verdi ve yükselişide devam edecek gibi duruyor. Esasında bu elemanlar ilk projelerinde yanılmıyorsam çıkardıkları token fiyatı 500 $'a dayanmıştı daha sonradan cyclops finance adı altında çıkardılar bu isimle iş yapamayınca bsc ağına geçp isim değiştirdiler ve sizinde dediğiniz gibi 3 kişi başladılar ve daha sonra 8 kişi oldular şimdide yaptıkları duyuruyla ekibi arttıracaklar. Hızlı bir şekilde platformu kuruyorlar ve nft üzerinde güzel çalışmalar yapıyorlar. Fiyatı güzel yerlere gelebilir.