Yatırım Tavsiyesidir
Arkadaşlar yine çok dar düşünüyorsunuz şöyle anlatayım size dikkatlice okuyun lütfen ,
-1928 ile 2019 yılları arasında FED in bastığı toplam para miktarı 95 Trilyon dolar
-2019 ile 2021 yılları arasında FED in bastığı para +110 Trilyon dolar
bu ne demek
bu şu demek
100 senede basılmamış parayı iki senede bastılar , trump kabul etmeyince yolladılar yerine biden ı getirdiler ve oda paşa paşa kabul etti
dünya üzerindeki paranın şu an toplam 100 de biri Kripto para piyasasına akıyor ki bunun da sadece yüzde 30 u gerçek dolar cinsinden para kalanı sistemi domine etmek için basılan Tether ve türevi stablecoinler , dikkatle dinleyin ,
diyelim coinmarketcap üzerindeki verilere bakarak toplam para piyasa hacminin 2.4 Trilyon dolar olduğunu gördünüz ,
bunun yüzde 30 unu alın sistemdeki gerçek para sadece o kadardır , ger kalan stable coinler ile dengede tutulmak istenen tutardır ,
stable coinler neden çıktı neden üretildi ve gerçekten scam mıdır
cevap hem evet hem hayır , peki neden
2017-2018 yılları arasındaki geçiş dönemince stable coinler yoktu bu sebeple milyonlarca kişi ani yüksele pump-dump sırasında servetlerini kaybettiler ve kripto para denince insanlarda bir korku ve ürküntü hakim oldu , derken ne yapalım ne edelimde bu korkuyu en aza indirelim diye düşünüldü ve süper zejki bir ifrit stable coin piyasasını dünyaya tanıttı ilk uygulayanlar bittrex ekibi ve takım arkadaşları olmuştur .
Konuya dönelim ,
ne dedik dünyadaki gerçek paranın şu an sadece yüzde 0,3 ü kripto para piyasasında , kalanı stable coinlerle şişirilmiş rakam , ki 200 trilyon dolar para basılarak artmaya devam edecek , biden hükümeti 6 trilyon dolara daha onay verdi ki bu paranın açıklanan rakamın 10 katı olduğunu garanti edebilirim , yani 60 trilyon dolar daha rakam olarak üretilecek , ne yapıyor toplayaım 200+60 eşittir 260 trilyon dolar para eder ki korkunç bir rakam , emin olun o para önce kripto borsasına oraları süpürüp ordan altın borsalarına ki fiziki altın alınacak bununla , gideceğini garanti edebilirim ..
Sonuç
1- Corona denen illet muhtemelen ABD hükümetini para basmaya zorlamak için türetilmiş bir küresel resesyon operasyonu olduğunu çok rahat söyleyebilirim ,
2- Para basmak Deniz suyu içmeye benzer , bastıkça basmak zorundasınız , onuda bastıkça daha çok basmak zorundasınız diye uzar gider
3-Sizin shit-coin olarak gördüğünüz *ilk 500 den bahsediyorum * kripto varlıklar önümüzdeki 10 yıl içinde milyonlarca dolar değerine ulaşacaklar
4-Artık BTC milyardolarlık fonların idare edildiği maraton alanı ise , ETH milyon dolarların oyun alanıdır , soru 3 numara kim oalcak , XRP davasına dikkat edersiniz tüm savaş 3. numarayı belirlemek için yapılıyor bunu fark edersiniz .
Yatırım Tavsiyesidir ....
Diğer not - 2012 yılından beridir bu piyasanın içerisindeyim , servet tutarında rakamları elimin altında kaçırdım , 220 milyon dogeyi bozuk para niyetine yedim , elimin altından btc-e.com dan 50 küsür btc m gitti , mtgox mağduru bile oldum , yani bu piyasanın kazığını sonuna kadar yemişliğim var , hala acıları içimdedir , haftalarca uyuyamadığım oldu , şunu öğrendim ki sabır . sabır . sabır eden kazanaır , en az 1-2-3-4-5-10 senelik farklı sepetleriniz olsun ki uzun vadeli düşünesiniz ....
Herkese saygılar ..