Gördüğüm en saçma boğanın ortasında olduğumuzu düşünüyorum. 3 binden 60 bine gelerek 20 kat artan bir fiyat gördük bazıları ciddi kazansada ne değişti yarın 30 binden 20 kat artıp 600 bin olsa ne degisecek ? Yüzde 90 zaten zararda onları saymıyorum bile.
Bir avuç insanın tamamen ponziye çevirdiği oyundayiz umarım bu klikler kırılır ve gerçek yatırımcılar masaya girer. Çünkü piyasa belirli bir klik etrafında kümelenmiş saçma sapan bir yapıya büründü.
Ben Bitcoinin sağlam bir düşüş yasayacağını düşünüyorum arkadaşlar tekerrür mü deriz ne deriz bilemem. Ama ciddi manada fiyatlar uc noktada özellikle bazı altcoinler yani akıl tutulmasi var fiyatlarda. Bu fiyatlardan alacak arkadaşlara saygım sonsuz basarilar dilerim.
Piyasanın böyle yapması can sıksa da bazen iyi olabiliyor.
Dogenin yaptığı hareket tamamen saçmalıktı. Twitter'da daha dün dogeyi almış adam bir şey bilmeden 1 dolar olacak narası atıyordu. Şimdi ortalıkta yolklar. Shiba, akita gibi saçmalıklarda ortaya çıkınca işler iyice çığırından çıkmıştı. Şimdi sesleri çıkmıyor.
Bu sürede boğayı yaşayan adam eğer borsalardan oara çıkarmış ise kârlı iş yapmıştır ama biraz daha biraz daha demişse şuan dönüyordur. Ben ara ara para çıkışı yaptım. Geçen sefer de 30k'ya btc inince yeniden bir miktar para soktum borsalara acele mi ettim bilmiyorum.