emrecemsan
|
|
July 08, 2021, 07:11:17 PM |
|
Cuma günü Diyarbakır da bir müjde daha vereceği haberini görmüştüm açıklamayı yapan Bakan Süleyman Soylu idi bakalım bu sefer ne müjdeleyecekler ve bu müjde hangi ürüne zam olarak yansıyacak çok merak ediyorum. Müjdeler bizde ters etki yapıyor nedense…
Bizler ile onların müjde anlayışı aynı değil hocam malesef. Adamlar ne zaman müjde dese bir şeye zam geliyor hemen. Temmuz'da hani şahlanıyorduk? Tersine şahlandık biraz. Elektriğe, doğalgaza zamı yapıştırdılar gelişine. Yine bir şeye zam gelecek belli sıkı tutunun.
|
|
|
|
meser#
Legendary
Activity: 1330
Merit: 1000
|
|
July 08, 2021, 07:15:08 PM |
|
Cuma günü Diyarbakır da bir müjde daha vereceği haberini görmüştüm açıklamayı yapan Bakan Süleyman Soylu idi bakalım bu sefer ne müjdeleyecekler ve bu müjde hangi ürüne zam olarak yansıyacak çok merak ediyorum. Müjdeler bizde ters etki yapıyor nedense…
Aman Zekibeyy ağzımızın tadı kaçmasın o haberi rüyanda görmüş ol sen Ne arar la Tr'de müjde ( https://www.youtube.com/watch?v=5fs-ay6qax8) hele de bize. O müjde dış mihraklaradır
|
|
|
|
verbakalim
|
|
July 08, 2021, 07:22:12 PM |
|
Eskiden bir kadın çorap markası var dı bilmiyorum şimdi var mı. Müjde külotlu çorapları. Halkın başına aynen bu külotlu çorap geçiriliyor. Her zamdan önce müjde. Müjde sonu çorap. Gerisini siz düşünün.
|
█████████████████████████ ████████▀▀████▀▀█▀▀██████ █████▀████▄▄▄▄██████▀████ ███▀███▄████████▄████▀███ ██▀███████████████████▀██ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ██▄███████████████▀▀▄▄███ ███▄███▀████████▀███▄████ █████▄████▀▀▀▀████▄██████ ████████▄▄████▄▄█████████ █████████████████████████ | BitList | | █▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄ | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ . REAL-TIME DATA TRACKING CURATED BY THE COMMUNITY . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄█ | | List #kycfree Websites |
|
|
|
Kusman
Member
Activity: 756
Merit: 17
|
|
July 08, 2021, 09:07:02 PM |
|
Cumhurbaşkanlığı'nın halk ile iletişiminde büyük sıkıntılar olduğunu düşünüyorum artık cumhurbaşkanı'nın müjde kelimesi kullanmasının toplumdan herhangi bir karşılığı kalmadı oysa ilk müjde açıklayacağını söylediğinde geçen yıl borsada yabancı basında büyük yankı uyanmıştı.
|
██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▄ BYBIT │ reddit ▄ ▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██► Sports & Derivatives Trading ► Mobile App for iPhone & Android ► 24/7 Customer Support ► NFT Marketplace ► Launchpad/Launchpool
|
|
|
|
coderben
|
|
July 08, 2021, 10:04:50 PM |
|
Annelerin yüreklerine su serpecek bir müjde verilirse çok sevinirim en azından ekonomik anlamda verilen balon müjdelerin yerine elde tutulabilecek somut bir şey olur.
|
|
|
|
1kodumtek7
|
|
July 08, 2021, 10:58:54 PM |
|
Yine bir müjdenin yolda olduğu söyleniyorsa direkt olarak çekinmeye başlıyorum artık. Çünkü müjde dediklerinin arkasından yeni bir zam haberi falan çıkabiliyor. Diyarbakır Anneleri ile ilgili olduğu söyleniyor ama. Umarım gerçekten onları sevindirecek bir müjdedir.
|
|
|
|
mandown (OP)
Legendary
Activity: 2100
Merit: 1449
|
|
July 09, 2021, 05:48:54 AM |
|
Ay maşallah bugünde bır mujdemiz var acaba bir miktar dolar mı alsam ara ara al sat yapıyorum şuan terste kaldım heleki müjde diye açıklanan günlerde genelde bir yükseliş oluyor
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
July 09, 2021, 08:02:02 AM |
|
Ooo yine bir müjde günü, herkes paralarını hazırlasın bugün de ülke değersizleşecek, arada al sat yapmak lazım yine fırsat varken, konuşma başlamaya yakın pozisyonumuzu alalım Şaka bir yana yazıldığı gibi verecekleri müjde Cumartesi Anneleri ile ilgili olacaktır muhtemelen. Tabi bu aralar kafalar biraz karışık, alakasız yerlerde alakasız şeylerin haberini verdikleri için ters köşe yapabilirler ve konu Cumartesi Annelerinden çıkıp 50 yıl sonra uçan araba yapacağıza da kayabilir
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Pulsar77
|
|
July 09, 2021, 08:27:00 AM |
|
Ooo yine bir müjde günü, herkes paralarını hazırlasın bugün de ülke değersizleşecek, arada al sat yapmak lazım yine fırsat varken, konuşma başlamaya yakın pozisyonumuzu alalım Şaka bir yana yazıldığı gibi verecekleri müjde Cumartesi Anneleri ile ilgili olacaktır muhtemelen. Tabi bu aralar kafalar biraz karışık, alakasız yerlerde alakasız şeylerin haberini verdikleri için ters köşe yapabilirler ve konu Cumartesi Annelerinden çıkıp 50 yıl sonra uçan araba yapacağıza da kayabilir Hocam zaten Erdoğan ne zaman bir konu hakkında açıklama yapacak olsa, ilk başta alakasız şeylerden bahsediyor bir saat. Mesela koronavirüs kısıtlamaları ile ilgili bir açıklama mı yapacak? Öncesinde şunu yaptık bunu yaptık diye girip, sonra 'Bay Kemal'e lafını atıp en son asıl konuya geçiyor. Bu seferki açıklamada da kalıbımı basarım ki yine ilk öyle başlayacak.
|
|
|
|
ajanwalker
|
|
July 09, 2021, 09:32:08 AM |
|
Ooo yine bir müjde günü, herkes paralarını hazırlasın bugün de ülke değersizleşecek, arada al sat yapmak lazım yine fırsat varken, konuşma başlamaya yakın pozisyonumuzu alalım Şaka bir yana yazıldığı gibi verecekleri müjde Cumartesi Anneleri ile ilgili olacaktır muhtemelen. Tabi bu aralar kafalar biraz karışık, alakasız yerlerde alakasız şeylerin haberini verdikleri için ters köşe yapabilirler ve konu Cumartesi Annelerinden çıkıp 50 yıl sonra uçan araba yapacağıza da kayabilir Hocam zaten Erdoğan ne zaman bir konu hakkında açıklama yapacak olsa, ilk başta alakasız şeylerden bahsediyor bir saat. Mesela koronavirüs kısıtlamaları ile ilgili bir açıklama mı yapacak? Öncesinde şunu yaptık bunu yaptık diye girip, sonra 'Bay Kemal'e lafını atıp en son asıl konuya geçiyor. Bu seferki açıklamada da kalıbımı basarım ki yine ilk öyle başlayacak. Bu cümleleri kurmasa anlatacağı bir şey yok çünkü lafı evirip çevirmesi lazım. Dün yine tv de gördüm ve bizi bitirmeye çalışanlara verdi veriştirdi. Bu dij güçlerde matematikteki x gibi kim oldukları belli değil. Artık müjde denildiği zaman bizi bir heyecan basıyor yine ne gibi zamlar geliyor diye düşünüyorum. Bu günler de geçer inşallah.
|
|
|
|
Retro Harmony
Copper Member
Sr. Member
Activity: 644
Merit: 269
|
|
July 09, 2021, 04:00:00 PM |
|
Yeni müjde Diyarbakır’a açılacak olan şehir hastanesi olmuş. Diyarbakır’daki Hdp sevdasını bitirmeye çalışmak için resmen o şehire sınıf atlatıyorlar. Yine de seçimde tokat yenilecek eminim.
|
|
|
|
execijutiere
Legendary
Activity: 1582
Merit: 1401
|
|
July 09, 2021, 09:07:39 PM |
|
her müjde öncesi gerçekten dolar kuru ve diğer kurlarda efsane hareket oluyor müjde geliyor ama kurlar yukarı doğru yoluna devam ediyor ilginç değil mi ? her müjdeden sonra gelen zammı söylemiyorum bile kaç kere doğalgaz bulduk kaç kere zam geldi.
|
|
|
|
emrecemsan
|
|
July 09, 2021, 09:15:05 PM |
|
Ooo yine bir müjde günü, herkes paralarını hazırlasın bugün de ülke değersizleşecek, arada al sat yapmak lazım yine fırsat varken, konuşma başlamaya yakın pozisyonumuzu alalım Şaka bir yana yazıldığı gibi verecekleri müjde Cumartesi Anneleri ile ilgili olacaktır muhtemelen. Tabi bu aralar kafalar biraz karışık, alakasız yerlerde alakasız şeylerin haberini verdikleri için ters köşe yapabilirler ve konu Cumartesi Annelerinden çıkıp 50 yıl sonra uçan araba yapacağıza da kayabilir Hocam zaten Erdoğan ne zaman bir konu hakkında açıklama yapacak olsa, ilk başta alakasız şeylerden bahsediyor bir saat. Mesela koronavirüs kısıtlamaları ile ilgili bir açıklama mı yapacak? Öncesinde şunu yaptık bunu yaptık diye girip, sonra 'Bay Kemal'e lafını atıp en son asıl konuya geçiyor. Bu seferki açıklamada da kalıbımı basarım ki yine ilk öyle başlayacak. Bu cümleleri kurmasa anlatacağı bir şey yok çünkü lafı evirip çevirmesi lazım. Dün yine tv de gördüm ve bizi bitirmeye çalışanlara verdi veriştirdi. Bu dij güçlerde matematikteki x gibi kim oldukları belli değil. Artık müjde denildiği zaman bizi bir heyecan basıyor yine ne gibi zamlar geliyor diye düşünüyorum. Bu günler de geçer inşallah. Bunun yanında bir de abuk sabuk açıklamaları da ilginç oluyor. Abuk sabuk dediğim şey aslında gerçekler. Kendi ağzıyla gerçekleri söylüyor zaman zaman ama kafası rahat tabi kendi kitlesi hakkında. 1 gün sonra ben bunu demedim dese inanacak çoook kişi var. Mesela bugünkü açıklamalarında şey demiş, "Sizler başkalarının evlatlarını dağa, ölüme gönderenlerin kendi evlatlarını yurt dışında nasıl ihtişamla büyüttüklerini yaşattıklarını da gayet iyi biliyorsunuz". Kendini tarif etmiş direkt olarak ama işte gel de bunu kendi kitlesine anlat.
|
|
|
|
mandown (OP)
Legendary
Activity: 2100
Merit: 1449
|
|
July 16, 2021, 01:08:15 PM |
|
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazartesi günü biliyorsunuz Kuzey Kıbrıs'a ziyaretimiz var. Müjdesini orada vermek istiyorum, güzel bir adımımız var, ön çalışmalarını bitirdik" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'deki sel felaketine ilişkin "3 Bakanımız biliyorsunuz orada. Sürekli kendileriyle irtibat halindeyim. Yoğun bir şekilde AFAD'ımızın çalışması var. Ölenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı. Hadi iyisiniz gene bir müjde var. Yürrü be başkan sen gidene kadar dolar 15 lira olmalı. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-cumhurbaskani-erdogan-kktcde-bir-mujdem-olacak-41854760
|
|
|
|
ZekiBeyy
|
|
July 16, 2021, 01:17:16 PM |
|
Madem müjde vereceksiniz bunu o gün yapmak daha mantıklı değil midir ? Önden milleti meraklandırmanın sebebi neden acaba birde en ufak bir konunun bile adı müjde oldu alım gücü artmadığı sürece enflasyon azalmadığı sürece refah seviyemiz artmadığı sürece hiç bir müjdenin önemi yok.
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1156
|
|
July 16, 2021, 01:24:14 PM |
|
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazartesi günü biliyorsunuz Kuzey Kıbrıs'a ziyaretimiz var. Müjdesini orada vermek istiyorum, güzel bir adımımız var, ön çalışmalarını bitirdik" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'deki sel felaketine ilişkin "3 Bakanımız biliyorsunuz orada. Sürekli kendileriyle irtibat halindeyim. Yoğun bir şekilde AFAD'ımızın çalışması var. Ölenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı. Hadi iyisiniz gene bir müjde var. Yürrü be başkan sen gidene kadar dolar 15 lira olmalı. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-cumhurbaskani-erdogan-kktcde-bir-mujdem-olacak-41854760Kıbrıs’ta açıklanılacaksa Kıbrıs’la alakalı bir şey olabilir aklıma tek gelen kapalı maraş ile ilgili atılabilecek bir somut adım olabilir onun dışında Doğu Akdeniz’de doğalgaz rezervi bulunmuş olabilir sadece bunlar geliyor aklıma benim
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
MK-74
Legendary
Activity: 1428
Merit: 1330
|
|
July 16, 2021, 01:28:12 PM |
|
Müjde belli Akdeniz'de Gaz bulduk diyecekler, valla bunca senedir bulunamayan bu kaynaklar bu kadar sıra bir sürede nasıl oldu da bulunabiliyor orasını tam anlamış değilim. Buldukça buluyoruz maşallah devamı gelir inşallah
|
| | . .Duelbits│SPORTS. | | | ▄▄▄███████▄▄▄ ▄▄█████████████████▄▄ ▄███████████████████████▄ ███████████████████████████ █████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ ███████████████████████████████ █████████████████████████████ ███████████████████████████ ▀████████████████████████ ▀▀███████████████████ ██████████████████████████████ | | | | ██ ██ ██ ██
██ ██ ██ ██
██ ██ ██ | | | | ███▄██▄███▄█▄▄▄▄██▄▄▄██ ███▄██▀▄█▄▀███▄██████▄█ █▀███▀██▀████▀████▀▀▀██ ██▀ ▀██████████████████ ███▄███████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ███████████████████████ ▀█████████████████████▀ ▀▀███████████████▀▀ ▀▀▀▀█▀▀▀▀ | | OFFICIAL EUROPEAN BETTING PARTNER OF ASTON VILLA FC | | | | ██ ██ ██ ██
██ ██ ██ ██
██ ██ ██ | | | | 10% CASHBACK 100% MULTICHARGER | │ | | │ |
|
|
|
1kodumtek7
|
|
July 16, 2021, 03:03:49 PM |
|
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazartesi günü biliyorsunuz Kuzey Kıbrıs'a ziyaretimiz var. Müjdesini orada vermek istiyorum, güzel bir adımımız var, ön çalışmalarını bitirdik" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'deki sel felaketine ilişkin "3 Bakanımız biliyorsunuz orada. Sürekli kendileriyle irtibat halindeyim. Yoğun bir şekilde AFAD'ımızın çalışması var. Ölenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı. Hadi iyisiniz gene bir müjde var. Yürrü be başkan sen gidene kadar dolar 15 lira olmalı. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-cumhurbaskani-erdogan-kktcde-bir-mujdem-olacak-41854760Yeni bir müjde varsa o zaman TL yine bir miktar değer kaybedecek demektir. 8.52'ye kadar bir gerileme olmuştu ama açıklamalardan sonra yine fırlayabilir. Nedense hep de bu tarz şeylerde hep araya hafta sonu giriyor. Hafta sonu öncesi döviz alımı yapıp pazartesi sonrasında bozacak birileri vardır yine bence. Bir keresinde böyle bir olay olmuştu. Yüklü bir alım yapan biri oldu ve hafta içinde karını elde etti.
|
|
|
|
coderben
|
|
July 16, 2021, 07:41:09 PM |
|
Cumhurbaşkanı'nın açıkladığı doğalgaz müjdeleri artık etkisini kaybetti kimsenin heyecanlandığını tahmin etmiyorum bence doğalgaz ya da başka bir kaynak bulunduğu açıklanmayacak yukarıda da belirtildiği gibi K.K.T.C ile ilgili bir gelişme bekliyorum.
|
|
|
|
|